Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem gitárórákra jár már 1 éve, hogy mondjam meg neki, hogy abba kéne hagyni, mert felesleges pénzkidobás?
Mit zavar téged? Ha ő szereti csinálni, miért ne járhatna?
Inkább támogatnod kellene. Vagy jobb lenne, ha inkább elinná a pénzt, vagy hetente járna körmöshöz?
Hol tart 1 év után? Két akkordot le tud fogni?
Vagy ennél már sokkal messzebb jár?
Meg tudod ítélni a fejlődését?
A gitár vagy az oktató miatt jár oda?
4-es, mégis miért? xd
Képzeld, én 2 évig jártam személyi edzésre férfihoz (N vagyok), de én is megkaptam a vőlegényemtől, hogy biztos több is van. Persze nem volt, csak őrült fétékeny volt a semmire. Vagy csak az zavarta, hogy ő munkán kívül nem csinált semmit.
Egy 40+os nőhöz jár.
Azért zavar mert drága, és lenne más helye is annak a pénznek. Meg tudom ítélni, hogy semmit nem fejlődött, ugyanolyan fülsértő amit csinál azzal a szerencsétlen gitárral, mint azelőtt volt, hogy elkezdett járni. És ezt mindenki így gondolja, az oktató szerint is sokat kell még fejlődnie. Tehát semmi értelme.
"lenne más helye is annak a pénznek"
Gondolom akkor neked sincs egyetlen pénzköltéssel járó hobbid sem, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!