Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert tartjak a ferfiak penzkidobasnak a viragvételt a lanynak?
#2: Na rám mindegyik igaz. Utálok ajándékozni, szerintem az összes ajándékozós ünnepet a szuvenírboltok találták ki, hogy a sok hülye költse a pénzét felesleges kacatokra, amiken meg lehet sértődni, mert a legtöbb - szememben normális - ember jobban tudja, mire van szüksége, mint más. Illetve maximum tanácsot kér, hogy "Pisti, te értesz a telefonokhoz, milyet vegyek, ezt és ezt várom el tőle és max ennyibe kerüljön".
Skótnak is szoktak tartani, bár én pénzügyileg tudatosnak mondanám magam.
A virágot egy elpusztított növénynek tartom és könnyeket hullajtani érte nem fogok, de már csak emiatt múlandó szeszélynek tartom, hagyományoskodós divatnak.
Drágállom, mert mivel divat, horror árat kérnek olyasmiért, ami kvázi-ingyen van mert megterem a mezőn.
Kb mintha műanyag fúrószárat vennél fúrókalapácsba. Tök szép ott a dobozban, de mindketten tudjuk h baromi nagy f.ság, de azért szeretsz. Végülis, hisz tőled kaptam.
Üdv, egy férfi
:(
Szegény.
Pedig nagyon sok nő szereti a virágokat, csak hát vannak olyanok is, akik nem.
Na, megint ott vagyunk, hogy a statisztikai kisebbség járatja a száját az interneten.
Evidens, hogy a nők szeretik a virágot, és pont.
Szóval nagyon nem lő mellé vele az ember, csak jó megfigyelőnek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!