Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert tartjak a ferfiak penzkidobasnak a viragvételt a lanynak?
Figyelt kérdés
21 vagyok, 3 kaocsolatom volt mar, tobb evesek, de sosem kaptam viragot.2021. jún. 4. 01:19
11/33 Noren1989 válasza:
Egyik exem se szerette, ha veszek, és ennek hangot is adtak. Szóval nem veszek.
12/33 anonim válasza:
Engem személyesen nem érdekelnek a virágok, sokkal jobban örülök finomságoknak, egy szép ruhának stb. Szerintem fontos az őszinteség tehát meg kell mondani mit akarsz. Ha ennek ellenére nem vesz virágot akkor viszont bunkó.
13/33 anonim válasza:
Attól függ milyen virág. Szálasat, csoktrot én se vettem soha (még anyák napjára is utáltam fiatalon), mert az szerintem tényleg pénzkidobás, pocsékolás.
Ha veszek, csak cserepeset, mert annak legalább van értelme. De azt meg nem mindenki szeret ültetgetni, gondozni vagy simán nincs hova raknia.
14/33 anonim válasza:
Nem divat, az okokat már leírták. A virág elpusztul levágása után. (Amúgy sem él tovább maga a virág, a növényről is leszárad), vesz inkább csokit (amit megeszünk kb. egy perc alatt) legyen inkább hasznosabb ajándék, pl egy ruha ( ezzel sem értek egyet).
Ezért a férfiak is leszoktak már róla.
15/33 anonim válasza:
Nah ne már... én nő létemre kiakadtam mikor megtudtam mennyibe került a majuskosar amit kaptam kb 15 ezer Ft. Nos ennyiből ha már szeretett Volna meglepni jobb lett volna valami hasznosabb ajándék ..... a táskám füle megvan varrva és szakad tovább de az nem számít csak mert a “majuskosar hagyomány” hidd el ez a verzió sem jobb.....
16/33 anonim válasza:
Szerintem is pénzkidobás, pedig nő vagyok. Sok vele a macera, cserélgetni kell alatta vizet, ha elhervad ki kell mosni a vázát stb... egyetlen haszna, hogy ha elhervad berakom a komposztba. A családban már majdnem mindenki tudja, hogy nekem cserepes növényt érdemesebb hozni, ha már virágozni akarnak, olcsóbb is és legalàbb élő.
17/33 anonim válasza:
Nem tartom, alkalmakra mindig, egyébként kéthetente mindig veszek a páromnak.
18/33 anonim válasza:
Én nőként tartom annak, büdös, foglalja a helyet, pár nap és dobhatod ki, max 2 napig néz ki tűrhetően, ehhez képest pedig rohadt drága! Semmi értelme, ha nagyritkán kapok is (akkor is minek????) egyáltalán nem tudok örülni neki és szomorú vagyok amiért ha már kapok valamit akkor ilyenre lett elköltve a pénz értelmes dolog helyett!
19/33 anonim válasza:
én szeretem a vágott virágot. igaz drága, de ha lehetne, mindennap tartanék egy vázában az asztalomon. ezen felül persze a cserepeset is szeretem. nem sajnálom a virágot, hiszen az a dolga hogy szép legyen, gyönyörködtessen még akor is ha elhervad. bekerült a természet körforgásába, közben pedig pénzt és megélhetést hozott mindazok családjának akik virágtermesztésből, fuvarozásból, virágkötésből élnek. túl sok ember él a földön és ha nem lennének virágárusok, sok millió embernek kéne mást csinálnia.
20/33 Sunshinedoll válasza:
Van egy bizonyos réteg, akinek minden pénzkidobás, ami direkt vagy indirekt módon neki nem okoz hasznot/örömet. Még az hogy lementek együtt enni, az neki is jó, mert ő is jól lakik, vagy együtt megnéztek egy filmet (bár sokan ezekre is sajnálják a pénzt). Vesz neked egy csinos fehérneműt vagy ruhát, az neki is előnyös, mert tud miben bámulni téged. Na de a virág? Az csak a tiéd, így nyilván neki pénzkidobás, mert az nem érdekli, hogy neked örömöt okozott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!