Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha nem lenne lakásotok és albiba se mennétek a pénzkidobás miatt, odaköltöznétek a barátnőtökhöz?
Talán. De akkor annak a pénznek amit az albiba fizetnék egy 70-80%-át elraknám félre.
Az sem jobb, ha csak úgy ott vagy és ott lebeg a fejed felett damoklész kardja, hogy mikor vágnak ki az utcára egyik percről a másikra.
Meg igazából túl sok jó nem sült még ki abból soha amikor a nő volt az úr a háznál. Sokkal kevésbé megértőek és toleránsak mint a férfiak az ellenkező nemmel szemben.
Ha megtudunk egyezni abban, hogy mit és mennyit fizessek én a számlákból stb. akkor igen, ketten olcsóbb.
Illetve akkor nem, ha ezt állandóan éreztetné, hogy az az "ő háza te meg csak egy megtűrt vendég vagy", mert így nem szeretnék élni.
Nőket azért ritkábban szoktak kitenni. Ahogy szakítani is a nők szoktak elsősorban, nem a férfiak.
Nagyon aranyos kis sztori volt, mikor az exem mondta nekem, "ha nem tetszik, el lehet menni", villantottam neki egy lakcím kártyát és megkérdeztem, hogy a tulajdonít is elővegyem-e (nálam laktunk). :D.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!