Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak én vagyok kiakadva az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok kiakadva az esküvői költségeken?

Figyelt kérdés
Pár hete kezdtük el tervezni és szervezni a jövő nyári, budapesti esküvőnket. Ketten fogjuk kifizetni, nem a családunkat akarjuk terhelni vele. 35 főre a legjobb ár - értékarányú lagzit sem úsznánk meg 4 millió alatt.. Ebbe minden költséget beletettünk (nem luxus dolgokat, nem extrákat). Megmondom őszintén egy kissé kiakadtam, és egy hosszabb beszélgetés után arra jutottunk, hogy nekünk ez így nem kell. Inkább elmegyünk egy fullos nászútra, az esküvőt pedig lerendezzuk egy szertartás kaja kombóval szűk körben és ennyi. Más is döntött már hasonlóan? Ha igen, megbánta később hogy nem volt hagyományos lagzija ruhával, bulival, naszneppel együtt?
2023. szept. 2. 19:25
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
91%
Kicsit irreálisnak tűnik. Igaz, hogy nekónk 2021-ben volt, de 4 millióból 95 fős esküvőt tartottunk úgy, hogy a szállást is mindnekinek mi fizettük...
2023. szept. 2. 19:58
 12/41 A kérdező kommentje:
#8 arról nem beszélve, hogy tele voltak a szolgáltatói ajánlatok számomra majomkodásnak tűnő dolgokkal, amivel csak extra pénzeket akarnak legombolni rólunk, és ez ebben a formában már egyáltalán nem szimpatikus. Az egyik helyen ránk akartak sózni egy "leglegleg" bűvész ceremóniamestert akciós áron potom 400 ezerért 😑 Amihez félmilliós dekorációt és extra fánkfalat is ajánlottak 🤦‍♀️ Ez már nem is az esküvő lényegéről szól, hanem valami agyament majomkodásról, legalábbis nekem ez a véleményem.
2023. szept. 2. 19:59
 13/41 A kérdező kommentje:
#11 oké, de az azóta eltelt években volt egy kis infláció, dübörög a magyar gazdaság, meg minden. Pont mint az autóknál, amit 2 éve megvehettél 4 millióért, azt ma 8-9ert tudod.
2023. szept. 2. 20:01
 14/41 anonim ***** válasza:
83%
Oké, de ekkora? Egy 35 fős esküvőre mondjuk én se költénék ennyit, az biztos. De szerintem azért ennél olcsoóbban ki lehetne hozni.
2023. szept. 2. 20:03
 15/41 anonim ***** válasza:
90%
Ez arról szól, hogy minél jobban lehúzzanak, illetve a másik oldalról pedig, hogy az ifjú pár felvághasson a pénzével.
2023. szept. 2. 20:03
 16/41 anonim ***** válasza:
45%
Mindenki ratesz plusz koltseget igen, ha tudja, hogy eskuvorol van szo. De pl ceremoniamestert hol kerestek? Van fbn egy csoport, ahova beirsz, nagyon sok ajanlatot fogsz kapni különböző arakon. Meg igen, sok mindent erdemes nektek csinalnotok. Meg nem a legextrabb helyekre bemenni, mert ott persze hogy nagy aron fog dolgozni. A dekoron mi ugy sporoltunk, hogy csomo mindent ikeabol szereztunk be, volt, amit a jyskbol, aki csinalta a csokrot, vallalt olyat is, hogy hozott cuccokbol megcsinalja a dekort, le is bontja, csak munkadijat szamol fel. A meghivora megkerestunk egy nyomdat, hogy kb ilyesmit szeretnenk, aki az elküldött mintat megszerkesztette es kevesebbe kerult, mint egy csillivilli designer munkaja. Lehet az eskuvon sporolni, csak kicsit idoigenyes.
2023. szept. 2. 20:36
 17/41 anonim ***** válasza:
40%
12-es, az az esküvö, amit négymillára saccoltatok, abból is minden csak majomkodás lett volna.
2023. szept. 2. 20:42
 18/41 anonim ***** válasza:
92%

Ott kezdődik, hogy mi a fenének ceremóniamester? Még egy 200 fős lagzira hagyján, legalább tereli a népet, de 35 főre?

Azon mondjuk elég sokat lehet spórolni, és az esküvő színvonalán nem ront semmit.

2023. szept. 2. 20:53
 19/41 anonim ***** válasza:
63%

Ezt azért így itt hagyom:

[link]

Nem baj ha valakinek nincs igénye arra amit egy esküvői szolgáltatás takar, ez rendben van. Lehúzást kiáltani nincs rendben. Egyébként egy felmérés szerint az ÁTLAGOS esküvő ma Magyarországon 4M Ft (ebben benne vannak a két tanús kvázi ingyen szervezett esküvők és a huszonmilliós luxusesküvők is). Valószínűleg az igényeitek kerülnek ennyibe, ha lejjebb adtok belőle, valószínűleg spórolhattok, vagy dönthettek úgy, hogy másképp csináljátok, ahogy írtátok is. Viszont még így is Magyarországon messze a legolcsóbbak az (esküvői) szolgáltatások árai.

2023. szept. 2. 21:08
 20/41 anonim ***** válasza:
82%

Apos videki telkere szerveztuk a lagzit. 30 percre volt a eskovotol. Satras batyus eskovo volt. A satrat es a belevalot (asztal pad stb) bereltuk 100e volt. A diszites a koszorus lanyokkal csomo borostyany szezonalis virag szallagok 30e korul volt. Naszajandek nem volt nem kerunk.penzt sem. Azt kertuk h a listaban szereplo dolgokbol valaljon be 1et. Pl 1 talca aprosuti, pogi sos rud, vajas suti, valami pacolt hus, 1u tomeny, udito, stb persze mi is keszultunk vendegvaroval, kajaval, innivaloval. Volt medence ugralo a gyerekenek. 1 szakacs volt fizetve aki a svedasztalt toltotte ha kellett es sutotte a husit zoldseget. Szeddmagad etel volt. A zene lejatszobol memt. Laza ruhat kerunk semmi unnepit. Rajtam egy nyari feher ruha volt, a paromon sotet farmeraort es feher ing. (Az eskuvon hosszunadrag) atvittuk a kerti garniturat meg. Matracokat fetrengeni a gyerekeknek. 15 gyerek volt 15 ev alatt. 45 fos eskuvo. A visszajelzesek mind pozitiv volt. 🙂 Nekem jo volt mert nem kellett tartani semmi extrat. Kellemes volt az ido es a tarsasag mindenki lazan vette. Erdekes de nem ittak reszegre magukat azok se aki amugy eskuvon szoktak. Volt tarsas kartya jatek ilyen csapatepitos vicces dolgok. A moka mester a baratnom volt. A fotos a ferjem baratja nem kellett vegig fotozni vagy jatekmesterledni. 2-2.orat kertunk csak A tortakat en sutottem. 3 fele volt. Nagyon aok laja volt a vegere mert mindenki hozott pluszba. Innit is.

Szoval alacsony koltsegvetessel is lehet jo eskuvo.

2023. szept. 2. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!