Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Otthagynád az újdonsült férjedet/vőlegényedet, ha az esküvő közben nyilvánosan megszégyenít, megaláz mindenki előtt?
Mostanság volt egy botrány, ahol a feleségét a pasi belelőkte a méregdrága esküvői tortájukba, ezzel nem csak tönkretette a tortát, a ruhát, a felesége haját, sminkjét, de meg is szégyenítette őt mindenki előtt. Nem impulzív "vicc" volt, mert a pasi vett egy csomó cupkaket a názsnépnek a torta helyett.
A nő beadta a válópert.
Ennek kapcsán felmerült, hogy kinek mi a véleménye erről? Ti mit csinálnátok ilyen esetben?
Nem tudhatjuk azt, nem e megèrdemelte a nő.
Ha meg vmi nàrci gyökèr a pasi es nem èrdemelte volna meg a nő, az meg biztos nem az eskuvői tortánál volt már nyilvánvalo, hanem az egész kapcsolatban is.
Az a helyzet, hogy aki nem teljesen vak és retardált, szerintem észreveheti már jóval korábban az abuzív viselkedésre utaló jeleket.
Nyilván a képet némileg árnyalhatja, ha a faszi gazdag...
Tessék itt a cikk. Teljesen átlag fehér pár voltak.
Ez ugye Amerikában történt? Ott van ez az ostoba szokás. Jogosan borult ki a menyasszony. Én valószínűleg ledermedtem volna, majd vigasztalhatatlanul
sírtam volna, hogy odalett a gyönyörű ruhám, a hajam, a sminkem, és a drága torta. Számomra itt véget is ért volna a lagzi, mentem volna a hotelszobába mosakodni, bőgni. Vőlegénynek és a vendégeknek további jó mulatást nélkülem...
A kapcsolattól függ, mi lett volna a folytatás. Ha ezek után őszinte megbánást tanúsítana az ifjú férj, belátná, hogy túl messzire ment, talán adok egy utolsó esélyt magunknak. (Mert naiv vagyok.) Ha viszont szerinte túlreagáltam, hisztis voltam, azonnal intézném a válást.
Szerencsére a vőlegényem nem ilyen "vicces" típus, úgyhogy hasonló helyzetben magam is megijednék, mennyire nem ismertem azt, akivel 7 éve együtt élek.
Vendégként is csalódtam volna, hogy a torta helyett hülye cupcake-ekkel szúrják ki a szemem.
Azért a sminket, a fodrászt ÉS a ruhát gondolom kifizzeteti a hülye majommal, mert pl pont egy ruha tisztíttatása kva drága, vagy ha maradandó kár keletkezett benne, az sem két fillér, kaución felül.
Én itt elválnék, mert tiszteletlen gyökér - ha már eddig nem tűnt fel, és valamiképp eljutottunk az esküvőig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!