Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem szerencsém van, de sajnos a vőlegényem elveszített járulékos veszteséggel 3 rokont az eljegyzéskor, és 3 barátot az esküvői meghívó kiküldésekor. Van akiért nem kár, de van akiért igen. Ti veszítettek el rokont, barátot eljegyzés, esküvő miatt?
De valószínűleg miattad nem, neked van közöd hozzá.
Ha nem jött volna össze veled nem hagyták volna el.
Én is így gondolom mint 6-os, 7-es.
4-es, persze közöm van hozzá, mármint azért történtek ezek mert vagyok neki, de szerintem jobb ha kiderül, tehát ilyen alapon ez nem hibám nekem.
A rokon, aki az eljegyzéskor drámázott, hogy ezt hogy gondolta, hogy eljegyez engem, semmi esze, azt a rokont amúgy is utálta, ezért érte nem kár. Azért 3 fő, mert a fiai is azóta nem beszélnek vele, de őket se kedvelte.
Most, a meghívó kiküldésekor, van a barátokkal. A 3 közül 2 kapasból lemondta, a 3. meg ma válaszolt a meghívóra, hetekkel később, hogy nem kön, mert nem pártolja. Az legalább jó, hogy őszinte, mert a másik 2 mondvacsinált okkal mondta le azonnal. Ez a 4 barátja amúgy ismerik egymást, ez egy baráti társaság, összebeszéltek. Most várjuk mi az oka, amiért nem pártolják, mert nem tudjuk, tekintve hogy sose panaszkodott rólam, a kapcsolatunkról, és nem igazán ismernek. 3 éve találkoztam velük 2×, akkor nem volt jele hogy bajuk lenne velem vagy a kapcsolattal.
Hála égnek, vannak normális barátai, akik jönnek, örülnek. Testvérek, szülők, mind támogatóak.
Nekem az én rokoni és baráti oldalamról nem volt gond.
Elveszíteni, mint meghalt, vagy mint már nem barát? Nem mindegy....
Amúgy sem igy, sem úgy nem volt rá példa
Ilyenről még nem hallottam, de ritka gusztustalan.
Mi a fsz köze van bárkinek ahhoz, hogy milyen párt választ az ember magának? Senki nem kérte meg sem a rokonokat, sem a barátokat, hogy éljenek együtt a választottal, de még azt sem, hogy szeressék.
Azok az emberek akik képesek ezért elhagyni azt, akit korábban a barátjuknak neveztek, ritka szánalmasak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!