Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még soha nem voltam esküvőn. Más is van így?
Már kezdem úgyérezni hogy valami nem ok velem. Nem vagyok otthonülő mormota, vannak barátaim, de valahogy semelyik se házasodik, vagy ha igen akkor is csak néptanácsi. Mindig olyanoktól hallom hogy ilyen meg olyan meg hány esküvőre hivatalosak akik ilyen távoli ismerőseim…
Valami baj lehet velem? Nagyon elkeseredett vagyok, tudom hogy “semmi különleges” (mindenki ezt mondja) mégis, szeretném egyszer én is átélni…
Valami olyasmire saccolok hogy ez generációs trauma mert anyukámnak az egyetlen vágya volt hogy esküvője legyen, nagy fehér ruhába és sajnos nem jött össze. Szingli 2 gyerekes anyaként mikor kicsik voltunk soha nem hívtak meg minket esküvőre…
Most meg már felnőttem, 30 vagyok és még mindig nem jött egy meghívó sem.. Ja hogy a sajátom?! Épp most lettem szingli 6 év után ahol szintén nem kérték meg a kezem…
Vannak itt még sorstársak?
Én is gyerekkoromban voltam utoljára mivel nincsen egy barátom sem
De sztem kva ciki az összes esküvő úgyhogy ez aztán nem érdekel
Hogy nem tudok a barátaimmal elmenni nyaralni mert nincsenek az már szar
Én meg pont szerettem volna megúszni, de sajnos nem sikerült. Fizikailag rosszul vagyok az esküvőktől. Szerencsére nem sokan házasodtak a környezetemben, vagy már túl voltak rajta, amikor megismerkedtünk. Azt a néhányat meg elsunnyogtam valahogy.
Aztán 35 éves koromban ért utol a balsors, férjhez ment az egyik tesóm. Azt már nem úszhattam meg, csak a templomiról kaptam felmentést, de azon is ment a hiszti a férj családjában. Az volt életem első és utolsó esküvője. Teljesen vakon voltam, én addig csak tévében láttam. Pl.vártam a kérdést, hogy tud-e valaki akadályról, vagy valami ilyesmi, de az nem volt🤣
Később a másik tesóm is házasodott, de szerencsére egy másik földrészen, oda nem kellett menni.
Amúgy az én anyám is házasság mániás és őt se vették el. Érdekes, hogy mennyire mást vált ki az emberekből.
Nem maradtál le semmiről szerintem. Én eddig 2 esküvőn voltam. Egy a férjem idősebb testvéréé, egy a sajátunk közel 12 éve❤️, és most októberben vagyunk hivatalosak a fiatalabb tesója esküvőjére.
Őszintèn szólva csak miatta mentem/ megyek vendégként, hogy őt elkísérjem, amúgy utálom a sok embert, a tömeget, társasági eseményeket, a hideg ràz tőle. A hátam közepére se kívántam az egészet, ráadásul a mostanin ahogy hallottuk, valami 400 vendég lesz😱 állítólag. Már előre görcsölök, tudom hogy szarul leszek, remélem el tudok majd bújni valamelyik sarokba olvasni😂 úgy talán túlèlem.
A baráti körünkből még senki nem házasodott meg, ezt a részt megúsztuk eddig. Az én nővérem meg úgy néz ki nem fog házasodni. Ezt picit sajnálom, örültem volna, ha nem marad egyedül. Párja sem volt soha😔
37/N
Én is csak néhány közeli barát esküvőjén voltam.
Szerintem semmi kínos nincs ebben, hogy te még nem voltál. Ma már egyre kevésbé szokás nagy esküvőket tartani. Sokszor csak a szűk családot és barátokat hívnak meg. Ha épp nem estél ebbe bele, akkor nem voltál még, de ettől te nem vagy kevesebb. Nekem is több ismerősöm, távoli haverom házasodott, akik nem hívtak meg, de ez nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!