Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nekem szerencsém van, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem szerencsém van, de sajnos a vőlegényem elveszített járulékos veszteséggel 3 rokont az eljegyzéskor, és 3 barátot az esküvői meghívó kiküldésekor. Van akiért nem kár, de van akiért igen. Ti veszítettek el rokont, barátot eljegyzés, esküvő miatt?

Figyelt kérdés
2023. jún. 29. 16:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%

Ez ilyen levélbombás kérdés?

Mert ha nem sok értelme nincs.

2023. jún. 29. 16:48
 12/26 anonim ***** válasza:
88%

Egyetlen esetben tudom megérteni, hogy valaki emiatt megszakít egy barátságot, az az, ha az adott illető veszélyes rá nézve, vagy a viselkedésével zavarja, bántja. Bár akkor meg az nem érthető, hogy miért csak az eljegyzéskor? Konkrét példa, erőszakos bűnelkövető pasas, több folyamatban levő bírósági eljárással, akiről köztudott, hogy szereti akár verbálisan, akár fizikálisan inzultálni a kiszemeltje rokonait, ismerőseit. Én kerek perec megmondtam neki, hogy ha ezzel az alakkal összejön, akkor én onnantól eltűnök a látóteréből.

De normális körülmények között abszurdnak, és álszentnek tartom, hogy valaki azért szüntesse be a barátkozást, mert megtörténik az eljegyzés.

2023. jún. 29. 17:04
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy esetben tudok ilyet elképzelni, ha az adott nőt valamiért nagyon utálom. De ezt általában nem rejtegetem így meghívót sem nagyon küldtek volna.
2023. jún. 29. 17:06
 14/26 anonim ***** válasza:
87%
Van egy érzésem, hogy egy számodra kellemetlen tényt kihagynál a dologból, gondolom nem véletlen utálnak, mint egy leprást, ráadásul 4 ember is.
2023. jún. 29. 17:20
 15/26 anonim ***** válasza:
97%

Már egy 10 éve itt b.. om a rezet, kiválóan beszélek gyk-ul, úgyhogy fordítok:

A kérdező a pasas szeretője lett anno, miatta vált el. A barátok meg a volt feleséggel közös barátok, akiknek kellemetlen a szitu. Ezért nem megy bele a kérdező a rédzletekbe, nem akar gyűlölködő komnent áradatot.

2023. jún. 29. 18:20
 16/26 anonim ***** válasza:
95%
Tényleg így van kérdező? Csak egy igent vagy nemet mondj. Mert akkor megvan a megoldás.
2023. jún. 29. 18:24
 17/26 anonim ***** válasza:
97%
Azért az elég beszédes hogy ennyi ember ellenzi ezt a házasságot. Biztos megvan az oka.
2023. jún. 29. 19:48
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ha a legjobb barátom csaja egy idióta volna, én sem látnám szívesen mellette.

És igen, nyilván te vagy az ok, és igen, volt ilyen bnőm, akit a barátja miatt nem kerestem többé, mert rossz irányba megváltozott, és nekem nincs szükségem bunkókra az életemben.

2023. jún. 29. 20:26
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ismerősöm, aki a házasság létét nem pártolja, ezért nem megy el sosem, de esetedben ez túl sok ember. Nagyon egyértelmű, hogy valamit kihagytál, mert még anoniman is cikinek találod.
2023. jún. 29. 22:21
 20/26 anonim ***** válasza:
36%
#15: Ha ez így is van, akkor miért csak most szakították meg a barátságot, miért nem mondjuk akkor, amikor összejöttek? Ha én valakit annyira megvetek, utálok, akkor nem csak eljegyzés után fogok fortyogni.
2023. jún. 30. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!