Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem szerencsém van, de sajnos a vőlegényem elveszített járulékos veszteséggel 3 rokont az eljegyzéskor, és 3 barátot az esküvői meghívó kiküldésekor. Van akiért nem kár, de van akiért igen. Ti veszítettek el rokont, barátot eljegyzés, esküvő miatt?
Ez ilyen levélbombás kérdés?
Mert ha nem sok értelme nincs.
Egyetlen esetben tudom megérteni, hogy valaki emiatt megszakít egy barátságot, az az, ha az adott illető veszélyes rá nézve, vagy a viselkedésével zavarja, bántja. Bár akkor meg az nem érthető, hogy miért csak az eljegyzéskor? Konkrét példa, erőszakos bűnelkövető pasas, több folyamatban levő bírósági eljárással, akiről köztudott, hogy szereti akár verbálisan, akár fizikálisan inzultálni a kiszemeltje rokonait, ismerőseit. Én kerek perec megmondtam neki, hogy ha ezzel az alakkal összejön, akkor én onnantól eltűnök a látóteréből.
De normális körülmények között abszurdnak, és álszentnek tartom, hogy valaki azért szüntesse be a barátkozást, mert megtörténik az eljegyzés.
Már egy 10 éve itt b.. om a rezet, kiválóan beszélek gyk-ul, úgyhogy fordítok:
A kérdező a pasas szeretője lett anno, miatta vált el. A barátok meg a volt feleséggel közös barátok, akiknek kellemetlen a szitu. Ezért nem megy bele a kérdező a rédzletekbe, nem akar gyűlölködő komnent áradatot.
Mondjuk ha a legjobb barátom csaja egy idióta volna, én sem látnám szívesen mellette.
És igen, nyilván te vagy az ok, és igen, volt ilyen bnőm, akit a barátja miatt nem kerestem többé, mert rossz irányba megváltozott, és nekem nincs szükségem bunkókra az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!