Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem szerencsém van, de sajnos a vőlegényem elveszített járulékos veszteséggel 3 rokont az eljegyzéskor, és 3 barátot az esküvői meghívó kiküldésekor. Van akiért nem kár, de van akiért igen. Ti veszítettek el rokont, barátot eljegyzés, esküvő miatt?
20. Valószínűleg eddig reménykedtek, hogy a csávónál ez egy múló hóbort.
Ha tizen-huszonéves barátságokról beszélünk, akkor azt végképp nem ilyen egyszerű ám elengedni.
Nem vagyunk még jegyesek, de megmondtam a barátomnak, hogy az esküvőnkön nem akarom látni az elmebeteg nővérét. Több, mint egy évbe telt neki, hogy felfogja, hogy az öccse párkapcsolatban van és nem azért él, hogy az ő panaszkodásait hallgassa és folyamatosan telefonáljanak és mindenben segítse mert életképtelen. Elzárkózott attól, hogy megismerjen, pedig nagyon akartam volna találkozni vele, nyitni felé. "Véletlenül" csak azokra a családi eseményekre ment, amire tudta, hogy én nem megyek. Egyszer volt, hogy a barátom kierőszakolta, hogy menjen ő is egy ilyen eseményre, hogy megismerjük egymást, majd 20 perccel előtte lemondta valami kamu indokkal. Végül én már olyan rosszul voltam, sírtam, hogy ez volt az egyetlen, ami hatott rá és mondta hogy oké ha nekem ez ennyire fontos találkozhatunk, de ő ilyen 2 hónap múlva akart, szintén kamu kifogásokkal "nem ért rá előbb", majd csak összehozta előbb is. Aznap is le akarta mondani 10 perccel előbb és másfél órát késett is. Kedves volt velem és azt hitte ezzel le is tudta a dolgot, megnyugtatta a saját lelkét. De még mindig nem szeretném ott látni. Gyakran fenyegeti a családját öngyilkossággal, figyelemhiányos, mindenkinek vele kell törődnie, szerinte őt mindenki bántja. A bátyjuk esküvőjén is borzalmasan viselkedett és akkor a barátomon lógott és sírt neki, a mi esküvőnkön is ez lenne mert gyenge képességű és nem fogja fel, hogy ez az ő esküvője és nem neki kéne panaszkodni, hát eleve azt is nehezére esik megérteni, hogy én nem az a lány vagyok akit az öccse dug amíg nem jön jobb, hanem komoly a dolog. Ő mindig csak addig van az adott palijával amíg ki nem készíti teljesen és addig nem szakít meg nem engedi a másikat sem szakítani, amíg át nem liánozik egyik f.aszról a másikra. Pont pár hete csinálta legutóbb.
A barátom engem választott, azt mondta ha addig is ilyen lesz a kapcsolat akkor nem jöhet. Csak ő valahogy úgy akarná, hogy ne bántódjon meg, pl nem is tudja meg hogy lesz, amíg meg nem volt a lagzi, de ez akkora hülyeség, meg kéne neki mondani, hogy ba.zdmeg nem jössz és kész mert a menyasszonyom nem bír jogosan.
Azért elgondolkodtató ez a lemorzsolódási arány, valami kimarad itt a sztoriból... Miért utálnak téged ennyien ennyire?
Ez a "járulékos veszteség" duma pedig olyan szempontból gáz, hogy látszik, te simán elmarnád a párod mellől a szeretteit, merthogy mégiscsak te vagy neki most már a világ közepe. Ez sem egészséges!
Valami itt nem kerek...
Nem kell egyből azt gondolni, hogy a kérdező a hibás. Nekem több kapcsolatom is volt és csak egy olyan srác volt, akinek a hozzátartozói nem bírtak. Olyan okaik voltak, amire senki nem mondaná, hogy az én hibám. Pl a két legjobb haverja világi szűz kockák voltak, és kiakadtak azon, hogy az exemnek barátnője van és pl Valentin napon nem ér rá velük kockulni. Meg egyszer odahívott egy összejövetelre, ahol először találkoztam velük és kiakadtak, hogy velem is kellett foglalkozni. Az anyjának az volt a baja, hogy az exem néha megtett olyat is, ami nehezére esik, hát ilyen egy párkapcsolat, ő meg az a "senki ne mondja meg nekem hogy mit csináljak" fajta, nem véletlenül vált el kétszer. A bátyja olyanokat csinált, hogy random felcsöngetett, hogy ő most feljön. Egyszer én is ott voltam és nagyon nem tetszett ez nekem, mert kb 5 perce mentem át és hamar mennem kellett más programra, de az exem így is beengedte, ő meg ezen nevetett, hogy haha megzavartam a dugást. Amikor megint csöngetett, pont indultam, úgyhogy nem lett volna baj, hogy feljön, de akkor meg ilyeneket mondott hogy "mindkettőtökre ráfér a fogyókúra", meg a szexuális életünkről kérdezgetett. Na a következő ilyen random felcsöngetős esetben már mondtam az exemnek, hogy ne engedje be, nem volt megbeszélve, a mi programunk pedig igen, úgyhogy nem akarom, hogy elrontsa. A bátyja nem értette meg a nemet, úgyhogy én is odamentem és nemet mondtam majd letettem a kaputelefont. Na ő innentől kezdve utált.
Lehet hasonló dolgok vannak és igen, nyilván a kérdező se bírja ezeket a rokonokat barátokat, mert aki ennyire ellene van az embernek azt ki szereti? Lehet nem csinált semmi rosszat, csak önmagát adja és pont nem tetszik az embereknek. Ha meg csinált akkor is a párja őt választotta, a szeretteinek el kéne fogadnia.
3 irigy "barátnőt". Akiknek addig jó voltam amíg nem voltunk házasok. Addig nem vették igazán komolyan a kapcsolatunkat. Ahogy egyre világosabb lett nekik, hogy közülünk én megyek férjhez először, pedig én voltam a csúnya lány a csapatban, egyre sárgabbak lettek az irigységtől.
A meghívásra mind igent mondott, majd a legszánalmasabb kamu hazugságokkal mondták le a részvételt 2-3 nappal az esküvő előtt. Az egyik meg aznap mondta le facebook üzenetben, azt pl már nem is láttam mert már nem voltam netközelben. Az esküvőn szembesültem vele hogy ő sem jön.
Kifogások
1. Nincs mit felvennem ( mikor külön megbeszéltük hogy azt vesz fel mindenki amit akar, mert úgyis egyszerű esküvő lesz, semmi puccparádé) mások is simán jöttek pl farmer+ pulcsi kombóban.
2. Hirtelen pont az esküvőnk napján tartotta a szülinapi buliját, ami amúgy 2 héttel később volt. És ezt 2 nappal előtte jelezte.
3. Nem volt pénze nászajándékra( amit szintén megbeszéltünk, hogy nem lényeges. ) Nem is kaptunk a többségtől, és abszolut nem érdekelt.
Ők azóta is össze szoktak járni együtt, engem az esküvőm óta nem hívtak, nem találkoztam egyikkel sem . Bevettek egy másik lányt és vele bandáznak... Egyébként 12 év telt el azóta. Egyik sem házas még mindig. 2nek van pasija de évek óta csak járogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!