Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szolgáltatóitok milyen ruhában, megfelelő ruhában jelentek meg?
Van olyan, akinél nem tudtak felöltözni? Egy alkalommal a fotós csaj tűzpiros feszülős hosszúnadrágban és spagettipántos topban érkezett...
Fehér-piros oké azt nem, de feketében meg lehet jelenni?
Nem lep meg, hogy erről beszélni kell. Sajnos a hazai viszonyok nem túl jók, sem a szolgáltatói sem az ügyféloldallal nincs minden rendben.
Fel lehet öltözni normálisan úgy is, hogy az kényelmes legyen, legyél akár férfi akár nő. Én férfi fotósként jellemzően sötétkék, nem mintás ingben és egy bézs chino-ban szoktam lenni, valamilyen sportosabb, de azért elegáns ruhához még passzoló cipővel. Sehonnan nem néztek még ki, pedig a felső kategóriában dolgozom. Ruhából vendégként vöröset, fehéret és feketét nem illik viselni, de ha az egyik ruhadarab, jelesül a nadrág, mondjuk piros, szerintem elfér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!