Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szolgáltatóitok milyen ruhában, megfelelő ruhában jelentek meg?
Van olyan, akinél nem tudtak felöltözni? Egy alkalommal a fotós csaj tűzpiros feszülős hosszúnadrágban és spagettipántos topban érkezett...
Fehér-piros oké azt nem, de feketében meg lehet jelenni?
nem, egyáltalán nem mindegy, mert egy piros nadrágban pl kivirít minden fotón, videón.
láttam már hawaii mintás gatyát viselő dj.t is... az sem normális
Nem igazán. De tagunk retteg, hogy valaki elvonhatja róla a figyelem középpontját, akár 2 percre is.
Azok engem is irritálnak akikre esküvőkön jön rá a r.banckidhatnèk hogy szebbek legyenek es nem bírjàk elfpgafni hogy most más az ünnepelt es nem ők vannak ajnározva
Tesom eskuvőjèn a bnője is megejelent tuzpiros selyemruhàban virítani. Nem értem hogy nem lehet legalánb egyszer háttèrbe vonulnia màsoknak ha nem ők az ünnepelt.
Amugy is etikett hogy nem öltözzük tul a menyasszonyt. Én is megtehettem volna hogy bevonaglok gogo tanvis ruhában platformos magassarkuban mégse tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!