Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vannak itt olyanok, akik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akik az elharapózott viszony miatt nem hívták meg az esküvőjükre a szüleiket?

Figyelt kérdés
A viszony egyáltalán nem jó, kapcsolatot sem tartjuk velük, nélkülük szeretnénk megtartani az esküvőnket. Rosszindulatúak, fúrnának minket, de mi nem vesszük fel a kesztyűt. Viszont ha megtudják, hogy összeházasodtunk, biztos menne a harc. Aki ilyen helyzetben volt, hogy nem hívta meg a szüleit az esküvőre és később megtudták, volt ebből bármi balhé?

2023. aug. 10. 12:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
21%

Ezt ebből a par mondatombol állapítottad meg? Hmm. De te sem tudhatod hogy milyenek ezek az emberek mert te sem ismered őket. Gáz egy biztonsagi őr egy esküvőn. Nekem mindegy nem az en lagzim. De hidd el hogy a vendégek nagy része rossz néven venné. Soha sem láttam még ilyet.

Vagy olyan helyen kell csinálni a lagzit, ahova nekik messzi lenne elutazni. Ha még nincs lefixálva a hely. Az en balhés rokomom tuti nem utazott volna el egy masik varosba hogy valakit zaklasson.

2023. aug. 10. 16:42
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Gáz, nem gàz, de inkább az, mint ott óbégassanak órákig.
2023. aug. 10. 17:07
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyik oldalról sem voltak meghívva az apák, mert mindkettő alkoholista. Az enyémmel tartjuk a kapcsolatot, de nem tud viselkedni társaságban, az önkontroll nem az erőssége. Nagyon megharagudott, de végül belátta, hogy magának köszönheti a helyzetet.
2023. aug. 13. 22:21
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is érdemes biztonsági őrt fogadni, ha olyan a helyzet én 2-t is fogadnék, a nagy napotokat ne ronthassa el senki.
2023. aug. 16. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!