Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vannak itt olyanok, akik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akik az elharapózott viszony miatt nem hívták meg az esküvőjükre a szüleiket?

Figyelt kérdés
A viszony egyáltalán nem jó, kapcsolatot sem tartjuk velük, nélkülük szeretnénk megtartani az esküvőnket. Rosszindulatúak, fúrnának minket, de mi nem vesszük fel a kesztyűt. Viszont ha megtudják, hogy összeházasodtunk, biztos menne a harc. Aki ilyen helyzetben volt, hogy nem hívta meg a szüleit az esküvőre és később megtudták, volt ebből bármi balhé?

2023. aug. 10. 12:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
91%

Én nem hívtam a szüleimet, akkor már egy éve nem beszéltünk, a férjem pedig nem hívta a felnőtt gyerekeit, mivel rámtámadt a lánya.

2 tanúval esküdtünk meg, nem kellenek ellenségek az életünkbe.

2023. aug. 10. 14:36
 12/24 anonim ***** válasza:
83%
9. De kivel fognak balhezni? Ha ti nem tartjátok a kapcsolatot veluk akkor nem tudnak veletek. Ha mégis felhívnak akkor leteszed a telefont.
2023. aug. 10. 14:52
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Esélyes, hogy velünk balhéznánák, leginkább a párom szülei, mert engem egyáltalán nem fogadtak el és elhordtak mindennek, mindezt azért, mert én már magam mögött tudok egy házasságot és van egy gyermekem is. Aztán ha megtudják, hogy "a fiuk elvette ezt a r*bancot", akkor szerintem nem csak telefonálgatnának, de el is jönnének a házunkhoz kiabálni, fenyegetőzni, zaklatnának minket stb. Ezektől a helyzetektől tartunk sajnos.
2023. aug. 10. 14:58
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen embereket pláne jobb, hogy nem hivtatok meg.

Minek is vennének részt egy rbanc esküvőjén...?

Jó helyen vannak ott, ahol vannak.

2023. aug. 10. 15:00
 15/24 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, mi nem is akarjuk őket hívni, de ha valahonnan megtudnák, hogy mikor és hol tartjuk a lagzit, van rá esély, hogy eljönnek és biztosan nem fognak viselkedni. Az egész násznép előtt ez elég kellemetlen lenne. Ezért is érdekelne, hogy másoknál, akik ilyen helyzetben voltak, mi történt.
2023. aug. 10. 15:03
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Kellemetlen, de ha ilyenek, rájuk kell hívni a rendőrséget agresszív fellépés miatt. Vagy fogadjatok biztonsági őrt. Az majd kidobja őket.
2023. aug. 10. 15:13
 17/24 A kérdező kommentje:
16 köszönöm a tippet! :) Lehet, hogy tényleg érdemes lenne biztonsági őrt fogadni!
2023. aug. 10. 15:25
 18/24 anonim ***** válasza:
30%

Biztonsagi or egy eskuvon? Mi lenne a feladata? Mint a filmekben adsz neki egy fenykepet az anyósodról es apósodrol, figyelje as ajtót, udvart, és ha megjelennek tessékelje ki őket? Mert nem hiszem hogy a nasznép elengedné magát ha egy biztonsagi őr figyelné őket.

En nem hiszem hogy eddig elmennének mégha nemis kedvelnek, mert nemcsak nektek lenne kellemetlen hanem saját magukat járatnák le mindenki előtt. Ha osszeházasodtatok akkor meg már tök mindegy mennyit balhéznak, semmit sem tudnak tenni. Nem kell őket beengedni a házba ha mennek, az utcán meg nem fognak ordítozni. De ha eddig se mentem valoszinű akkor ezután se fognak, tök értelmetlen lenne mert már házasok lesztek. Valoszinű csak te gondolod túl.

2023. aug. 10. 15:52
 19/24 A kérdező kommentje:
18 az a baj, hogy olyan vehemens emberek, hogy bármire képesek. Szerencséd ha neked nincs ilyen rokonod, de én sajnos a saját bőrömön tapasztaltam, hogy milyen primitívek.
2023. aug. 10. 16:08
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Aggresszív, primitív emberek kvára leszrják, hogy ki mit gondol róluk. Az ő fejünkben nincsen olyan gondolat, hogy lejáratják magukat. Szenttül megvannak győződve a saját igazukról. Látom nem ismered a fajtájukat.

2023. aug. 10. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!