Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire szólhat bele a szülő az esküvő szervezésébe, ha anyagilag besegít?
Szerintem sincs joga beleszólni, csak abban az esetben lenne ha ezt előtte konkrétan megbeszéltétek. Mert így ez nem önzetlen cselekedet, hanem már fontoskodás.
Olyan mintha a szüleitek csinálnának maguknak egy ezüstlakodalmat a saját ízlésük szerint, amiben valamennyire ti is szerepet kaptok.
Nem tudom. Például,ha van a szüleidnek 1-2 nagyon jó barátja,akivel szívesen megosztaná ezt a számára is fontos napot, akkor nem teheti meg annak ellenére,hogy a számára ismert vagy ismeretlen barátaidat meg eteti?
Ha már mindenképp el akarod fogadni a pénzt és van lehetőséged akkor mond nekik,hogy ebbe és ebbe szeretnél te dönteni,viszont ha szeretnének hívjanak meg 5-6 barátjukat.
Amúgy én még olyat nem hallottam,hogy ez teljesen jól süljön el.
Most pedig tegye fel a kezét az,aki emlékszik arra,hogy a legutóbbi két esküvőn amin vendégként volt milyen dísz biszbaszok voltak az asztalon vagy hogy a templomban a padokra milyen színű és fajtájú virágok voltak felkötözve.
Őszintén szólva én a saját csokrom virágait a sem emlékszem,mert az volt a foltos hogy ott lesz az akihez hozzá akarok menni.
13.
Tehát nem arról szól, hogy bölcsen tanácsolnának valamit, ami megfontolandó.
Ez csak arról azól, hogy megmutassák a rokonságnak, hogy ők micsoda pompás bulit csináltak, csak meg ne szólják őket.
Ezek nem szeretnek benneteket, csak az számít nekik, hogy másoknak megfeleljenek.
Egy fillért nem fogadnék el tőlük.
Falusiak vagytok?
54. Hacsak nem mondja a szülő hogy "fizetem a vacsorát" akkor nincs arról szó higy az ifjú pár barátait eteti. Nem eteti a barátait. Pénzt ad bele az esküvőbe amit lehet higy a pár tök másra fog fordítani. Pl a fotóst és/vagy a ceremóniamestert fogja bőle kifizetni, esetleg a menyasszonyi ruhát.
Ha megakarja osztani az örömét a szülő a 5-6 barátjával akkor csináljon magának házibulit, ahol megmutogatja a képeket és élménybeszámolót tart.
"Például,ha van a szüleidnek 1-2 nagyon jó barátja,akivel szívesen megosztaná ezt a számára is fontos napot, akkor nem teheti meg annak ellenére,hogy a számára ismert vagy ismeretlen barátaidat meg eteti?"
Már ne haragudj, de nem a barátait eteti hanem az esküvőre meghívottakat. A meghívottakról pedig csak és kizárólag az ifjú pár dönt.
Amúgy meg az esküvő nem az a dolog, ahova résztvevőként random embereket hívunk. Nem viszünk random ismerősöket, kocsmából haverokat, sem a helyi nyugdíjasklubot nem hívja el a nagyi.
Nem random ismerősöktől van szó, hanem igazi barátoktól.
Azt meg hogy most kaja lett a pénzből vagy fotós már csupán elvi kérdés.
Igazi barátait a szülők magukhoz hívják meg vacsorára
A gyerek az esküvőjére majd a saját barátait
Az esküvő az ifjú parrol szól, nem anyukának apukanak lehetőség rongyot rázni saját ismerőseik előtt hogy nézzétek csak milyen szép lagzit fizettünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!