Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire szólhat bele a szülő az esküvő szervezésébe, ha anyagilag besegít?
Ha más zsebéből kell finanszírozni a rongyrázást, mert nektek nem tellne rá, akkor ne csodálkozz, hogy beleszólnak.
Az lenne normális ha csak akkora bulit csináltok amit ki is tudtok fizetni.
Azt gondolom hogy nem illik, ha ajándékot adnak, de ha így van sem tudtok mit csinálni. Ha beleszólósak, bele fognak szólni. Ha ti fizetnétek, akkor is beleszólnának, csak akkor vállat rántanátok. Így meg nem.
Mi anno pont ezért rendeztünk sátras bulit szűk körben. Anyósom így is beleszólt, csak hát leszartuk.
Amennyire csak akar.
Megjegyzem, ezért nem kell hagyni, hogy anyu-apu fizesse az esküvőt, bármilyen kényelmes megoldás is.
És mondhatod neki, hogy ne szóljon bele, meg bármi, amíg több százezer forintja benne van,még jó, hogy nem vonul háttérbe.
Egyébként mi pont ezért nem fogadtunk el egy fillért sem, mert a családunk pont ilyen: ha pénzt adok, én (is) döntöm el, mire költöd.
Na, oké, akkor elmentünk kis körben házasodni, majd csaptunk egy kerti partit, ahová meghívtunk huszonpár embert, és ennyi. Kicsi esküvő, szerénybuli, viszont 100%, amilyenre mi szerettük volna :D
48!
Akkor tartsanak akkora esküvőt amekkorát saját zsebből tudnak állni. Én is tartottam volna csillo-villi 250 fős lagzit de csak 3,5-4 milliónk volt így 75-en voltunk.
Mégis iszonyat jó volt, nem csinálnám másképp
Tudtuk mindketten esküvő előtt h az ő és az én szüleim is olyanok, hogyha fizetnek akkor diktálni is fognak mert ami nekik nem tetszik az kizárt h legyen. Szóval inkább összegyűjtöttük rá a pénzt. Szerencsére a férjem elég jól keresett pár éve is így nem kellett éveket várni
De szerintem nem kéne egy szülőnek akkor se beleszólnia ha ő fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!