Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mennyire szólhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire szólhat bele a szülő az esküvő szervezésébe, ha anyagilag besegít?

Figyelt kérdés
A szüleim úgy gondolják, hogy mivel fizetnek, így ha nekik valami nem tetszik, nekem hiába tetszik, ők nem fognak beleegyezni, hiába fér bele a keretbe. Van joguk beleszólni pl. a dekorációba, helyszínbe, étlapba azért, mert ők segítenek? Csak én gondolom úgy, hogy ez túlzás? Hiszen ez a kettőnk esküvője, ők ketten már megélhették a napjukat. Mit gondoltok erről? 24/L

2023. júl. 20. 17:54
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
72%

Ha más zsebéből kell finanszírozni a rongyrázást, mert nektek nem tellne rá, akkor ne csodálkozz, hogy beleszólnak.

Az lenne normális ha csak akkora bulit csináltok amit ki is tudtok fizetni.

2023. júl. 21. 05:59
 42/62 anonim ***** válasza:
71%
Kb én esküvőt se rendeznék ha a szüleimnek kellene kifizetnie mert nem telik rá.Én elvagyok jegyezve 2 éve , épitkezünk amibe belemegy az összes pénzünk kb, nem lesz esküvő egy darabig, nem gond.Nem sietünk.Majd ha telik rá megesküdünk.
2023. júl. 21. 06:11
 43/62 anonim ***** válasza:
78%
De ha azt írjuk, nincs joguk beleszólni, akkor mi lesz? A tieid beleszólnak és kész, nem tudsz vele mit csinálni. Ha ők fizetnek, akkor tényleg mondhatják, hogy ne hívj meg ennyi embert, mert nem fogjak kifizetni, igen. A dekorációba beleszólni sima fontoskodás, vagy ignorálod vagy nem.
2023. júl. 21. 06:15
 44/62 anonim ***** válasza:
88%

Azt gondolom hogy nem illik, ha ajándékot adnak, de ha így van sem tudtok mit csinálni. Ha beleszólósak, bele fognak szólni. Ha ti fizetnétek, akkor is beleszólnának, csak akkor vállat rántanátok. Így meg nem.

Mi anno pont ezért rendeztünk sátras bulit szűk körben. Anyósom így is beleszólt, csak hát leszartuk.

2023. júl. 21. 06:30
 45/62 anonim ***** válasza:
78%

Amennyire csak akar.

Megjegyzem, ezért nem kell hagyni, hogy anyu-apu fizesse az esküvőt, bármilyen kényelmes megoldás is.

És mondhatod neki, hogy ne szóljon bele, meg bármi, amíg több százezer forintja benne van,még jó, hogy nem vonul háttérbe.

2023. júl. 21. 07:17
 46/62 anonim ***** válasza:
90%

Egyébként mi pont ezért nem fogadtunk el egy fillért sem, mert a családunk pont ilyen: ha pénzt adok, én (is) döntöm el, mire költöd.

Na, oké, akkor elmentünk kis körben házasodni, majd csaptunk egy kerti partit, ahová meghívtunk huszonpár embert, és ennyi. Kicsi esküvő, szerénybuli, viszont 100%, amilyenre mi szerettük volna :D

2023. júl. 21. 07:21
 47/62 anonim ***** válasza:
89%
Ebben az esetben tartanék egy 2 tanús polgári szertartást, ezután a barátainkal elmennék vacsorázni. Anyuka meg pisloghat.
2023. júl. 21. 08:56
 48/62 anonim ***** válasza:
42%
Kicsit kevésbé alpári stílusban is lehet válaszolni a kérdezőnek, szerintem. Ezek a "nem más pénzéből kell rongyot rázni" , meg "fel kéne nőni" hozzászólások csak arra vannak, hogy belerúgjatok a kérdezőbe. Szerintem meg pont, hogy nem rongyot rázni akarnak. A szülei felajànlották, hogy adnak bele. Nem gondolták volna, hogy beelszólnak, de beelszólnak. Én értem, hogy ez egy dilemma a kérdezőnek, de az ilyen hsz-ok nem segítenek. És ha ők nem két tanús esküvőt akarnak? Szerintem itt a szülő a hibás, de tökmindegy.
2023. júl. 21. 09:24
 49/62 anonim ***** válasza:
60%

48!

Akkor tartsanak akkora esküvőt amekkorát saját zsebből tudnak állni. Én is tartottam volna csillo-villi 250 fős lagzit de csak 3,5-4 milliónk volt így 75-en voltunk.

Mégis iszonyat jó volt, nem csinálnám másképp

2023. júl. 21. 09:43
 50/62 anonim ***** válasza:
100%

Tudtuk mindketten esküvő előtt h az ő és az én szüleim is olyanok, hogyha fizetnek akkor diktálni is fognak mert ami nekik nem tetszik az kizárt h legyen. Szóval inkább összegyűjtöttük rá a pénzt. Szerencsére a férjem elég jól keresett pár éve is így nem kellett éveket várni

De szerintem nem kéne egy szülőnek akkor se beleszólnia ha ő fizet.

2023. júl. 21. 09:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!