Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
H Mi a velemenyetek (nok kommentjet varnam), 5 ev + 2 gyermek csinalas utan mai napig nincs eljegyzés v eskuvo?
Én személy szerint az ilyet Igénytelennek tartom, de ez csak az én véleményem. Ettől függetlenül mindenki úgy él ahogy akar. Az fix, hogy én ha akarnék is gyereket ( bár nem akarok), soha nem vállalnék gyereket a pasimmal, kizárólag a férjemmel, több éves stabil házasságban.
Van olyan ismerősöm aki 10 év alatt 3 gyereket szült a pasijától és végig reménykedett hogy elveszi, de az nem akarta. Végül a srác megunta a nyaggatást és lelépett külföldre. Azóta sem látta, a gyerekeket sem.
Öreg hiba egyébként. Ha egy nő házasságot akar, akkor azt kellene előbb meglépni. Egy olyan nőt már nagyon ritkán szeretne elvenni a párja aki már gyereket is szült egy szimpla pasim csajom kapcsolatba. Egy ilyen ismerősöm sincs akik gyerek után összeházasodtak volna. Vagy előbb volt esküvő és 1-5-10 év múlva gyerek, vagy van gyerek de nem házasok. Igaz, utóbbiak többsége már rég nincs is együtt a gyerek apjával.
Ha zavart volna, miért nem szóltál és védekeztél?
Ha te kívülálló vagy, akkor ne pfázz bele más életébe.
Miért kellene esküvő, amikor ott a gyerek?
Nem értem, AZ kapocs, valóban.
Ha én házasság előtt nem akarok gyereket, akkor védekezek, ennyi a nagy helyzet.
Szia!
Szerintem azért hiba hogy nem veszi el, mert ha elvenné a nőt, akkor járna adó kedvezmény bizonyos esetekben - ha jól tudom.
Szerintem a férj jelölt nem érzéketlenül veszi a témát, hanem szándékosan nem akarja elvenni a nőt feleségül. Ha csak érzéketlen lenne, akkor legalább a pénz miatt elvenné a nőt - de tisztán belátható - hogy még a pénzért sem hajlandó erre.
Szerintem szegénységen nem múlik, mert nem kell túl nagy esküvő. Elég lenne egy kicsi és olcsó esküvő is. Sőt ha valóban valamilyen anyagi kedvezményre válik jogosultá a friss pár, akkor esküvőt ide, vagy oda, hosszútávon érdemes házasodni.
Én nem vagyok nő.
Én a magam nevében tudok nyilatkozni arról, hogy miért nem könnyű ezt csak úgy megbeszélni.
Nincs gyerek, de 5+ év megvan nálunk is.
Fiatalon, 22 évesen jöttünk össze, most vagyunk 27-8 évesek.
Nem tudom, mutass nekem egy 22 éves egyetemistát, aki az aktuális szexpartnerével beszélget a házasságról (mert úgy kezdtük).
Egymásba szerettünk, rövidesen összeköltöztünk, de még fiatalok voltunk. Az életünk darabokban volt, eszünkbe sem jutott jó darabig. Bennem 2 év együttélés után motoszkált, fel is hoztam… akkor voltam 24, a barátom 25. Ő korainak gondolta a házasságot, ezt őszintén el is mondta, nem árult zsákbamacskát, nem hitegetett. De egyébként természetes is ebben a korban, hogy elég “csak” egy baràtnő. Meg lett volna a lehetőségem, hogy elhagyom emiatt, de egyrészt én is nagyon fiatal voltam még, másrészt meg nagyon szerettem nyilván. Gondoltam ha telnek az évek és nem nyaggatom, majd úgyis eljön a pillanat.
Azóta sem jött el, azóta kétszer felhoztam. Egyik alkalommal oriási nézeteltérésbe torkollott. Majdnem erőt vettem magamon, hogy elhagyom emiatt, mert bepánikoltam. Aztán maradtam, nem tudtam megtenni és ő sem tudott elengedni. Az életünk már minden téren összefonódott, egymás családja vagyunk gyakorlatilag. De hülyén nézett volna ki, ha csak azért kér meg, mert majdnem elviharzottam. Az nagyon kizsarolósnak hatott volna. Aztán volt mégegy, amikor csak beszélgettünk. Akkor ő hozta fel, 27-et épphogy akkor töltötte. Mondta, hogy érzi a nyomást, és tudja hogy nem találna nálam jobbat, de nem tudja megtenni még mindig. Akkor meg pont arra is hivatkozott, hogy majdnem elhagytam, mi a garancia, hogy nem fogom megint :D.
Erre már azt mondtam, rendben van. Én biztosan nem fogom többé nyaggatni, nem hozom szóba. Vagy megteszi magától, vagy így jártam
Még mindig ott a lehetőség előttem, hogy lépjek, ha nem tetszik. De én ilyen kierőszakolt lánykérést nem szeretnék. Én azt látom, hogy szinte minden férfi szorongatásnak és nyaggatásnak él meg egy ilyen beszélgetést. Elég csak felnézni ide, vagy bárhova ahol ez a téma. Hiába 21. század és elvileg mindent meg lehetne beszélni előre, de ez mégis csak egy nehéz téma.
Előző voltam, azt kifelejtettem a 2
Méter hosszú monológomból, hogy az is lehet az oka hogy nem beszélik meg, mert a nők főleg gyerekek után mégis mit tudnak kezdeni egy esetleges nemleges válasszal?
Mikor minden közös így is.
Persze könnyű mondani, hogy el kell hagyni a párunkat. De benne lenni és megtenni, pláne ha szereted és jó csapat vagytok már nem olyan könnyű.
Én is maradtam annál, hogy belenyugszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!