Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvők többsége proli és ízléstelen, főleg, ha lagzi is van utána?
Figyelt kérdés
#esküvő #ízlésromboló
2023. jún. 29. 06:27
11/20 anonim válasza:
Nem tudom, nem voltam ott minden esküvőn hogy erről statisztikát készítsek. Én sem szeretem az ilyesmiket, úgyhogy a sajátomon nem volt sem beállított fotózás, sem menyasszonytánc, sem homok, sem mulatós, semmi ilyesmi. Csak bulizni akartam egyet normális zenékre. Másnak meg más tetszik. Nem kötelező senkiére elmenni.
12/20 anonim válasza:
A cigányoknál a legtöbb ilyen.
13/20 fsb1000 válasza:
Az esküvő két ember és főleg a mennyasszony legszebb és legemlékezetesebb napja. Csak egy tanácsom van: Úgy szervezzétek, hogy az nektek legyen jó, tudva hogy 30 év múlva is erről fogtok beszélni. Az mindegy hogy polgári vagy templomba is mentek (ebben van valami felemelő érzés) és mindegy, hogy van utána lagzi étteremben vagy a pajtában. Az is majdnem mindegy, hogy szűk körű vagy a nagy-család és barátok hada ünnepel. Mert ez egy ünnep. Prolivá a proli emberek tehetik. Nem a szertartás és nem a "lagzi". Talán a mennyasszony táncot kerülném... főleg ha nincs kedve hozzá.
14/20 Moric15 válasza:
Az olyan, mint vetítések, műsor, ilyen-olyan "atrakció" igen, az számomra giccses. A visszafogott dekoráció, jó zene, jó ételek,italok, vidám hangulat viszont maradandó emlék.
15/20 kriszpo válasza:
Na most egy-két dolgot tisztázzunk!
1. Ki mit nevez ízléstelennek? (Kinek a pap, kinek a papné) Egyébként ez a "prolizás" olyan prolis szokás, ugye?
2. Aki nem "főszereplője" az esküvőnek (férj, feleség) annak mi köze hozzá, hogy milyen az ifjú pár nagy napja? Legyen olyan, amilyennek ők szeretnék!
16/20 anonim válasza:
#10: valahol megtekinthető a portfóliód?
17/20 anonim válasza:
#16: Köszönöm az érdeklődést! A [link] címen meg tudod nézni, ha véletlenül törlik akkor elküldöm privátban. :)
18/20 anonim válasza:
#17: pöpec fotók! nekem már negyven éve lecsengett a lagzis fíling, jó képekre viszont mindig kíváncsi vagyok.
19/20 anonim válasza:
#18: Köszönöm! Én most a hétvégén voltam túl a kétszázadikon de még mindig élvezem! :D
20/20 anonim válasza:
Nekem a homoköntés még az ízlésesség határán belül van, azt az én ízlésemnek lehet szépen, sokatmondóan megcsinálni. Amilyen esküvőkön én voltam, annak kb. a felére mondanám azt, hogy ízléstelen - engem főleg az idióta, ivós meg "pajzán" játékok tudnak a világomból kikergetni meg az, amikor már tényleg ízléstelenül sztárolja magát a pár (koronában, hintón vonulnak be, életnagyságú jégszobor és társai)... meg azok a fajta iszom-hányok-belefekszünk meg ereszdahajam bulik, amikor a társaság 75%-a mataészeg és vállalhatatlanul viselkedik a bulin. De ennek egy része nem az esküvő milyenségétől és a pártól függ, hanem a meghívott vendégeken (és van, akiket "illik" meghívni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!