Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A chippendale fiú nagyon ízléstelen lánybúcsúra?
Unokanővérem lánybúcsúját szervezzük, és felmerült a chippendale ötlete. De ahogy nézelődtünk a neten, vagy olyanokat találtunk, hogy még női szemmel is ízléstelen és túlzás, vagy ami kicsit visszafogottabb, az meg marha drága.
Nektek volt ilyen a lánybúcsútokon, vagy voltatok olyanon, ahol volt? Hogy oldották meg? Jó volt? Mindenféle tapasztalatok/vélemények érdekelnének :)
A menyasszonytól függ. Ha nem ilyen típus, akkor sem fogja szeretni, ha a világ legjobb striper-jét hívod oda :)
Én a legjobb barátnőm lánybúcsúját szerveztem, szintén a chippendale ötlettel, de nekünk kicsit egyszerűbb dolgunk volt.
Ezek a srácok magyarok, de ezzel együtt Európa legjobb striper csapata. Az egyik srác pedig a haverja volt a vőlegényünknek, rajta keresztül szereztük meg őket. Lényegében megszervezte a saját menyasszonya lánybúcsúját :D
Iszonyatosan jó volt, semmi ízléstelenségbe áthajló dolog, nagyon színvonalas műsort adtak, jó fejek voltak, és a vőlegény is nyugodt lehetett, hogy nem egy vadidegent vittünk oda :)
Én kijönnék a lánybúcsúról, ha ilyennel "lepnének meg" a csajok, sőt, az barátságunkon is eltöprengenék, hogy mennyire nem ismernek.
Egyébként az, mert néha (sokszor) igencsak eldurvulnak a dolgok, és szexualizálásba meg át az egész, ami gáz, és szánalmas!
1es vagyok
Megkérdezhetem mi volt annyira haszontalan a válaszomban? A kérdező tapasztalatokat várt, én meg leírtam az enyémet. Itt ennyire képtelenség elviselni, ha valakinek más a véleménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!