Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részt vennétek olyan esküvőn, ami nem tart hajnalig?
Szertartás lenne 16 órakor, utána gyors csoportképek, majd vacsora, utána lehet elkezdeni inni és bulizni, közben lenne egy első tánc meg egy tortavágás. Kb. éjfélig tartana.
Nekem ez lenne az ideális, csak félek, hogy nem táncolna, bulizna senki, ha nem tart hajnalig, meg ha ilyen rövid ideje lenne mindenkinek becsiccsentenie és táncolnia, kb 4 óra összesen.

Nekem ez nagyon tetszene. Mindig is nyomasztottak az ilyen hajnalig tartó lagzik.
Egyszer voltam egy esküvőn, a templomból egyenesen az étterembe mentünk. Nagyon különleges ételek voltak. Mindenből pici adag, de sok fogás, a desszert is isteni volt. Nem volt tánc szerencsére, nem kellett feszengeni amiért utálok táncolni. Még zene se rémlik, de az lehet, hogy ment a háttérben lejátszóról finoman. Mindenki beszélgetett, evett. Pár óra múlva a menyassszony és a vőlegény lelépett nászútra, egy picit még maradtunk, ettünk, aztán még este előtt szabadultunk. Életem legjobb lagzija volt.

Ui: A mi lagzinkat sajnos nem lehetett így, mert anyós sápítozott, hogy mit fog szólni a rokonság.
Utáltunk táncolni, a férjem is azzal a botlábával, de nem is az a lényeg. Soha nem néztem vissza teljesen az esküvői videónkat, de néha szórakoztam azzal, hogy levettem az üvöltő élőzenekaros borzalomzenét és hang nélkül néztem a lagzinkat és mindenhol a sok savanyú arcú ember, az volt a képükön, hogy mikor lesz már vége. Nekem ez csak a videón tűnt fel, mert amúgy baromi jól éreztem magam a saját esküvőmön, csak a felvételeket visszanézve láttam azokat a feszengő arcokat...Ezért kidobni annyi pénzt....

Amúgy ki kényszerít bárkit, hogy hajnalig maradjon?:D
Mármint... mostmár voltam egy jópár lagzin és mindegyikről akkor jöttünk el, amikor akartunk..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!