Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részt vennétek olyan esküvőn, ami nem tart hajnalig?
Szertartás lenne 16 órakor, utána gyors csoportképek, majd vacsora, utána lehet elkezdeni inni és bulizni, közben lenne egy első tánc meg egy tortavágás. Kb. éjfélig tartana.
Nekem ez lenne az ideális, csak félek, hogy nem táncolna, bulizna senki, ha nem tart hajnalig, meg ha ilyen rövid ideje lenne mindenkinek becsiccsentenie és táncolnia, kb 4 óra összesen.

Persze, nekem ez még szimpatikus is.
Nem iszom alkoholt sem, hamar elfáradok, úgyhogy nem is bírnám hajnalig.
Én esküvőm lenne.
Igen a család mindenképpen jön. Nem is lesz annyira tág a vendégkör, hanem azok, akikkel minden évben párszor találkozunk. Illetve barátokat is hívnánk, abból egy van aki biztos ott lesz bármi van mert nagyon közeli barátnőm. A többieket nem tudom így eljönnének e, de ha el is jönnek, lehet, nem érzik jól magukat majd, és csak ülnek és max egy pohárral isznak, mert úgyis nemsokára haza kell menniük.
Én amúgy mindig tudtam így bulizni, nem egyszer voltam olyan összejövetelen, hogy 6kor kezdődött, ittam, be is csiccsentettem, jól éreztem magam, majd 11kor elindultam és akkor már kezdett kijönni belőlem az alkohol.

Hát de kérdező nem tudjátok a pároddal, hogy ki szeret szórakozni? Ha isznak előbb utóbb megjon a kedvük, ha meg nem isznak, akkor is jókedvűek lehetnek.
Ha te szórakozni akarsz, mert annak a napja van és a társad is, akkor tovább tartson, ha nem, akkor meg lelépnek, mert muszáj és kész.

#7:
"Nekem ez lenne az ideális."
"Én amúgy mindig tudtam így bulizni, nem egyszer voltam olyan összejövetelen, hogy 6kor kezdődött, ittam, be is csiccsentettem, jól éreztem magam, majd 11kor elindultam és akkor már kezdett kijönni belőlem az alkohol." - A kérdező nem szeret bulizni, ennyi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!