Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akik nem fizettek szállást!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem fizettek szállást! Hogy fogadták a vendégek?

Figyelt kérdés

Anyósom természetesnek veszi, hogy lesz szállás az esküvőnkön, pedig nagyon nem lesz. A másik fia esküvőjén volt, de az messze volt mindenkitől, így szerintem azt lehet alapnak is venni. De mi eleve kisebb költségvetésből dolgozunk, nem is akarom éjfélnél vagy hajnali 1nél tovább a bulit, mert én nem vagyok az a sokáig fennmaradós fajta, illetve szinte mindenki Budapesten vagy a közelében lakik, kivéve anyós, meg párom nagyszülei. Ez ugye összesen 3 ember. De mindhárom meg tudja oldani, hogy ott aludjon egy Pesten élő rokonnál. Az esküvő meg Pest megyében lesz, autóval 30 perc alatt megközelíthető Pestről, de mindenkinek max 1 óra autóval. Oké így nem tud mindenki inni, de szerintem ez bevállalható. Én pl még sosem voltam olyan esküvőn, ahol szállás is volt (vőlegényem testvérének az esküvőjén nem voltam, mert még nem ismertük egymást).

Nálatok volt ilyen probléma és ha igen, mi lett végül?

2023. jún. 26. 09:19
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
65%

"Te mit szólnál hozzá, hogy ajándékot nem kaptok mint friss házasok? Az az ő kötelességük, a tiéd meg az, hogy elszállásold őket."

Idióta. :D

2023. jún. 26. 13:28
 22/42 anonim ***** válasza:
74%

Ha nekem a leendő házstársam azt mondaná, hogy nem fizethetek ki nyomorult 20 ezret az anyámnak az esküvőmön, akkor nem lenne esküvő.

N

2023. jún. 26. 13:29
 23/42 A kérdező kommentje:
De nem egészen azt várja el, hogy neki fizessünk, mert oké egy vendégnek főleg hogy közeli családtag rendben van. De akkor jön a többi is, hogy hát oké én 30 percre lakom de szeretnék inni és a párom is, úgyhogy jó lenne ha nekem is fizetnétek. És ezt azért közel 50 embernek sok lenne. Meg anyósom nem maga miatt mondta elsősorban, hanem eleve azt hitte, hogy mindenkinek fizetünk szállást, mert ez alap, mert másnál is ezt látta. Ja, csak ott senki nem volt helyi lakos, onnan egy jó 2 és fél óra lett volna hazavezetni.
2023. jún. 26. 13:39
 24/42 anonim ***** válasza:
4%
Te vagy az idióta, a szállás kifizetése az ő dolguk. Majd ha nem kapna szart se (feltételes mód, tudom, hogy nincs olyan bunkó senki se, helló, tudsz különbséget tenni?) vagy pont azt kap ajándékba, ami neki nem tetszik, akkor ő se nyaffogjon.
2023. jún. 26. 13:39
 25/42 anonim ***** válasza:
93%

Írták már, az vezessen, aki nem ihat, vagy nem szeret inni.

Ha meg inni akar, akkor megszívta. Nem vagy kötelező 50 embernek eleget tenni, azt hittem 3 vendégről van szó.

Egyébként miért gondolod, hogy olyan szemtelenek lennének 50-en?

2023. jún. 26. 13:43
 26/42 anonim ***** válasza:
38%

24

Még mindig te vagy ostoba és idióta.

Egyáltalán nem kötelező szállást biztosítani semmilyen esküvőn, ahogy pl. bulit sem kötelező tartani. Egy 50 fős hajnalig tartó dajdaj még szállás nélkül is 3-4 millióba kerül akkor is, ha nincs semmi luxus igénye a párnak. Egyáltalán nem alap elszállásolni a násznépet.

2023. jún. 26. 13:48
 27/42 anonim ***** válasza:
59%
Szálláslehetőséget biztosítani akkor is érdemes, ha a vendégek nem is laknak messze. De nem kell a párnak fizetnie, elég ha leszervezik a lehetőséget. A vendégek meg majd szépen eldöntik, hogy megér-e nekik 8-10ezer forintot (ugyanis általában ennyiről van szó, nem 20ról...) az, hogy helyben terüljenek el, vagy inkább hazabuszoznak hajnalban. Ez az ő döntésük, teljesen mindegy mire jutnak, a szervezőknek csak el kell intézni a döntés szerint és annyi.
2023. jún. 26. 14:08
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

23

De honnan tudja meg a többi 50 ember, hogy anyóst elszállásoltátok? És ha mégis, az kit érdekel? Fogyatékosok talán, hogy nem fogják fel, hogy az ember anyja más, mint egy sima rokon?

2023. jún. 26. 14:19
 29/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom, szimplán csak parázok :D
2023. jún. 26. 14:21
 30/42 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként mi az indok amellett, hogy anyuka ne magának fizesse a szállást?
2023. jún. 26. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!