Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői koncepciókon gondolkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői koncepciókon gondolkodom, leírok 3-at, a legnagyobbtól a legkisebbig, leírjátok, vendégként nektek melyik tetszene a lejobban? Mondjuk, hogy ti vagytok a menyasszony testvére, vagy valami ilyesmibe képzeljétek bele magatokat.

Figyelt kérdés

1. Nagy esküvő, 100-nál több vendég. Délután szertartás, utána vacsora, majd hajnalig tartó táncos mulatság DJ-vel.

2. Közepes esküvő, cirka 50 vendég. Kora délutáni szertartás, utána ebéd egy étterem külön termében, estére mindenki hazatérhet. (Tehát DJ, tánc nincs!) A pár másnap indul nászútra.

3. Kis esküvő, a létszám a szülőkből és a testvérekből áll, nagyon max ezek az 1-2 közeli barátok jönnek még, persze a párját elhozhatja mindenki. Matiné szertartás (délelőtti), valami harapnivaló utána, és a párnak aznap este már indul is a gépe a nászútra! :)

2023. jún. 17. 20:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%

6-ossal értek egyet, nekem a 2-es opció lenne a legjobb. Én minden esküvőn a vacsoráig elvagyok, utána a táncikálós résznél menekülnék mert nem szeretek és nem is tudok táncolni.

Szóval részemről a vacsora (vagy ebéd) legyen finom, a többi nem érdekel.

Mellesleg én sem értem, hogy miért idegenektől kérdezed meg milyen esküvőd legyen... Olyan amire van pénzed (ha erre akarod elszórni) és hívj meg annyi embert amennyit szeretnél.

2023. jún. 18. 08:34
 12/19 anonim ***** válasza:
33%
Hú nem is tudom. Olyan opció van, hogy senki ne legyen az esküvőn? Arra voksolnék.
2023. jún. 18. 09:27
 13/19 Kései Sirató ***** válasza:
71%
Ha a harapnivaló alatt ebédet kell érteni, akkor a 3-as a nyerő nálam.
2023. jún. 19. 10:48
 14/19 anonim ***** válasza:
42%
Nekem az 1-es volt, de 50 fővel. Ma is ezt választanám, szuper volt.
2023. jún. 19. 11:44
 15/19 anonim ***** válasza:
85%
A 3..Nekünk is ilyen volt.Nem az anyagiak miatt.Másnap indultunk nászútra.
2023. jún. 19. 12:52
 16/19 anonim ***** válasza:
65%
Kis létszám, de tartson reggelig.
2023. jún. 19. 13:26
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
100 fős esküvő semmiképp nem kellene. Akkor inkább 40-50 fő max, de legyen lagzi is, ne csak a vacsi.
2023. jún. 20. 16:21
 18/19 anonim ***** válasza:
77%

Kár, hogy olyan opció nincs, hogy 2 tanús az esküvő és nekem nem kell ott lennem.

Amúgy számomra a 3. a leginkább elviselhető , ( a mienk is ilyen volt). A hideg ráz a tömegrendezvényektől, a sok embertől összetömörülve🤮. Mulatóssal ki lehet kergetni a vilagból, táncolni nem tudok, s nem is akarok, szóval nekem dögunalom lenne az egész kb.

Sajnos hivatalosak vagyunk a férjemmel egy októberi esküvőre amire muszáj mennem, túl közeli rokon és hatalmas sértődés meg hiszti lenne ha nem mennék, szóval annyit nem ér, de màr előre rossz érzés mert ilyen első féle horror fajta esküvő lesz, csak valami 400 vendéggel🤮🤮🤮🤮 remélem már eleve a polgári későn kezd és a puccparádé bulira így nem kell sokat maradni 🙏🙏🙏mert akkor lekésnènk az utolsó előtti vonatunkat😊 addig meg csak kibírom valahogy, talán el tudok majd bújni egy sarokba olvasni.🤔 Legalábbis remélem.

2023. jún. 21. 06:32
 19/19 anonim ***** válasza:
42%
Nekem a 2. a legszimpatikusabb, de azt el tudom képzelni kicsit kevesebb meghívottal is... de az, hogy kik a legfontosabb meghívottak, nyilván függ a pártól is, mert van, akinek baromi kiterjedt a családja, és anyuval-apuval, testvérek családjával is egy főként már hoz vagy 30 meghívottat :D.
2023. aug. 1. 00:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!