Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői koncepciókon gondolkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői koncepciókon gondolkodom, leírok 3-at, a legnagyobbtól a legkisebbig, leírjátok, vendégként nektek melyik tetszene a lejobban? Mondjuk, hogy ti vagytok a menyasszony testvére, vagy valami ilyesmibe képzeljétek bele magatokat.

Figyelt kérdés

1. Nagy esküvő, 100-nál több vendég. Délután szertartás, utána vacsora, majd hajnalig tartó táncos mulatság DJ-vel.

2. Közepes esküvő, cirka 50 vendég. Kora délutáni szertartás, utána ebéd egy étterem külön termében, estére mindenki hazatérhet. (Tehát DJ, tánc nincs!) A pár másnap indul nászútra.

3. Kis esküvő, a létszám a szülőkből és a testvérekből áll, nagyon max ezek az 1-2 közeli barátok jönnek még, persze a párját elhozhatja mindenki. Matiné szertartás (délelőtti), valami harapnivaló utána, és a párnak aznap este már indul is a gépe a nászútra! :)

2023. jún. 17. 20:04
A kérdező szavazást indított:
1.
2.
3.
50 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%
Tudom én egy tipikus magyar vagyok ami mostanában nem divat DE tavaly 3 esküvőn voltunk az 1 opcióval.És hát nagyon jó volt.Nekem ez az esküvő annak idején hozzám is jött a zenekar és kikért a férjem.Ha a lányunk férjhez megy Ő is szeretne a városon végig menni mennyaszonyként.
2023. jún. 17. 20:11
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
Nekem hiányozna a buli része a végén, a többi teljesen mindegy, hogy hány vendég van (mondjuk 10 emberrel nyilván nem lenne nagy buli), hol és mi az étel, stb.
2023. jún. 17. 20:24
 3/19 anonim ***** válasza:
80%
Én az egyest mondanám, de kisebb létszámmal 50-60 fővel. De kinek mi a preferenciája, igazából a párnak kell eldöntenie mit szeretne. Természetesen ha szűkebb a szertartás tuti valami extra helyre mennék nászútra.
2023. jún. 17. 20:32
 4/19 anonim ***** válasza:
55%

A harmadik az egyetlen, ami az elviselhető kategória (és megfizethető is). Minek ennek olyan nagy felhajtást kelteni? Anno nagyszüleim esküvőjén is összesen 10-en voltak és valami 20-30 Forint (60-as évek elei árszínvonal, inflációval szorozva nem tudom manapság ez mennyi volna) az egész.

És mennyivel jobb is így! Csak a fontos emberek vannak ott, nem jön potyázni az életedben egyszer látott Ferdinánd bácsi és Hortenzia néni, meg potyázni a sok alkoholista, meg nagyzabás, akik aznap tripla adagot esznek, "mer ingyé van", nászajándékba meg adnak egy leárazott Tesco alapcsomagot.

Ami biztosan NE legyen az esküvőn:

- mulatós zene

- vőfély

- alkoholisták, potya vacsorát remélő szar vendégek

2023. jún. 17. 20:33
 5/19 anonim ***** válasza:
84%

Csak én nem értem hogy lehet idegenekkel megszavaztatni azt hogy kiket hívjak? Tehát hogy 100+, 50 vagy kb 20 személy.

Olyan kérdésekre lehet érdemben válaszolni ami pl a menüről szól (legyen hal, tenger gyümölcsei, túl modern, vegán vagy mittudomén milyenmentes kaják), de azt miért idegenek döntenék el hány szeretted van?

2023. jún. 17. 20:34
 6/19 anonim ***** válasza:
60%
Engem kiráz a hideg a hajnalig tartó táncos mulatságtól és a rengeteg embertől. Vacsora után biztosan meg is próbálnám kivonni magam, bármennyire közeli rokon is a pár egyik tagja... A kettes és a hármas opció tetszik, bármelyiket el tudnám fogadni.
2023. jún. 17. 20:36
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
Volt nagy esküvőm, sok macera volt, csomó idegen és el is váltunk. A mostani párommal a nászutat tervezzük egybekötni az esküvővel egy romantikus tengerparton.
2023. jún. 17. 20:39
 8/19 anonim ***** válasza:
74%
7es.Gondolom nem a nagy esküvő miatt váltatok el..
2023. jún. 17. 20:43
 9/19 anonim ***** válasza:
79%

Figyu Edricus, neked ez a fétised hogy az esküvő topikba jársz folyton alkoholistarokonozni meg vőfélyezni?

2023. jún. 17. 20:44
 10/19 anonim ***** válasza:
71%

Az 1-es és a 2-es keverékére szavaznék.

Azért 100 fő sok (mi pl. nem is tudnánk ennyi embert meghívni, nincs nagy rokonságunk). 50 fő, délutáni szertartás utána vacsora és buli.

Nekünk pl. a nászút nem olyan fontos, lehet, hogy egy hosszú hétvégére elmegyünk, de ennyi.

Viszont azért a házasságkötést nagyobb események tartok az életben, minthogy letudjam annyival, mint egy szülinapot, vagy még annyival sem.

2023. jún. 17. 21:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!