Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyok! Ti nem éreztéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyok! Ti nem éreztétek ezt a bizonytalanságot? Hogy vége a szabadságnak?

Figyelt kérdés

Ahogy egyre jobban haladunk az esküvő felé, és egyre több anyagi befektetés van vele kapcsolatosan, illetve szerződések (szolgáltatókkal) tehát kezd "visszavonhatatlan" lenni..

Nekem egyre furcsább gondolataim vannak. Hogy biztos ezt akarom, működni fog, örökre? És hiányozni fog a fellángolós új szerelem érzése, az ismerkedés első fázisa valakivel. Mostanában ha egyedül vagyok, megnézem a fiatal srácokat és álmodom is szexuális dolgokkal, idegenekkel. Főleg hogy itt a nyár, és arról álmodozom milyen lenne egy hétvégére elszökni egy fiatal fiúval, és sokat strandolni, aztán szeretkezni egész este/éjjel. Majd persze hazatérni, hiszen a vőlegényem a legjobb barátom, és a legjobb társ bármilyen helyzetben, a legjobb apuka jelölt, és szeretnénk babát az esküvő után. Nem megcsalni akarom, ezek a gondolatok kényszeresen jönnek, bevillanak ilyen képek, aztán én hessegetem őket és szégyenlem magam. Tehát nem tenném meg, most kezdődtek, mikor már csak pár hónap van az esküvőig, és nem értem miért? És még csak nem is más egyidős férfiakkal kapcsolatosak, hanem 18-22 körüliekkel, úgy hogy én vagyok 32 éves. Ezt hívják kapuzárási pániknak? Az nem csak férfiaknál jön elő?

Párommal 6 éve vagyunk együtt, ő 35 éves, szóval volt bőven időm kiélni magam előtte, és voltak is kapcsolataim. De most mégis ilyesmit érzek...

Légyszíves, perverzek kerüljenek, ez nem az a téma hogy jelentkezőket akarok, direkt írtam az esküvő csoportba! Szóval okokra, pszichológiára, megoldásra vagyok kíváncsi. Esetleg valakivel volt ilyen?

2023. jún. 8. 23:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
#20 Én is utálom a kapcsolat elejét és nem is értem, a kérdező miért vágyik erre a gyomorgörcsre, amikor nem meri még teljesen önmagát adni, amikor bármikor lehet az, hogy a srác kidobja minden előzmény nélkül. Ennél azért ezerszer jobb egy stabil és biztos párkapcsolat ahol el akar venni a szerelmed :D
2023. jún. 13. 10:14
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják, ami nem egy határozott IGEN, az NEM!
2023. jún. 13. 20:07
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
21. Így van, én is ezt érzem. Sokkal jobb egy hosszabb ideje tartó bizalmon alapuló boldog kapcsolat ( nekem pl a most már férjemmel), akivel kívül belül ismerjük és szeretjük egymást, mint bármilyen új pasival való ismerkedés,fellángolás.
2023. jún. 13. 20:59
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

27 vagyok 10 eve egyutt. Mostmar a volegenyem. 2 fium volt osszesen. Egyik 10 eve parom. Es mar a volegenyem.

Nem "eltem ki magam" mert ot szeretem.

Te nem vagy szerelmes..

2023. jún. 16. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!