Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van minden menyasszonynak ennyi koszorúslánya?
Minimum 5 de inkább több. Esküvői videókon látom.
Nekem meg van két barátnőm meg egy nővérem akikből az egyik a tanú lesz, bár én nem szeretnék koszorúslányokat, de ha akarnék se lehetne 5 vagy több. Olyan idilli, amikor van egy nagy barátnős társaság, mindenki jóban van mindenkivel, gyerekkoruk óta összetartanak és hatalmas lánybúcsú van aztán az esküvőn meg minden barátnő koszorúslány és egyforma ruhában meg köntösben készülődnek már reggeltől.
Általában 30 körül szerintem legalább is én a környezetemben ezt látom kevesebb barátja van az embernek mint mondjuk gimiben volt, nekik hogy van ennyire jó baráti társaságuk? Kevesen házasodnak ma már 20 év körül amikor még egyetemen bulizgatunk és mindenki a BFF-ünk.
Akkor nem BFF, ha lekopnak.
Anyunak, nagymamának megvannak a gimis barátnői is
"de tekintve, hogy csak hajadonok lehetnek koszorúslányok"
Bárki lehet. Akar nagyanyad is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!