Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi penzt adjak ilyenkor?
Kollegak vagyunk evek ota. Egy honapja kaptuk meg a meghivot a parommal, eheten derult ki, hogy szeretne felkerni koszoruslanynak is. A ruhat o allja, kb 30 E lesz. Az etel-ital is ekorul mozog majd. Beszelgettunk a penzrol, szerinte ugysem jon vissza az eskuvo ara - ha jol tudom, kozel 7 M lesz az egesz.
Szerintetek mennyit illik adni? Parommal tervezunk osszekoltozni es uj butorokat venni a lakasomba. Nem allok rosszul, de 60nal tobbet nem adnek osszesen. Paromnak is kell ruha, le kell utazni Nyiregyhazara, szallasert fizetni.
Lehet, hogy le leszek pontozva, de egyrészt, ha volt 7 millájuk arra, hogy esküvőt rendezzenek, akkor tényleg ne is várják azt, hogy visszatérüljön, és nem is gondolom, hogy a násznépnek ezt meg kéne téríteni. Nektek az utazás is és a szállás is pénzbe kerül ezekszerint, ergo nemcsak a nászajándék az egyetlen kiadásod ezzel kapcsolatban.
Azt gondolom, annyit adj, amennyit még jó szívvel rá tudsz szánni, és nem kell a terveidet, mint az összeköltözés és a bútorok megvétele tolni. Ha ez max. 30/fő, ami nagyjából a fogyasztásod ára, szerintem teljesen korrekt. Nem gondolom, hogy a koszorúslányruhát neked kéne állnod, mert nyilván ő választja ki neked, nem te magadnak egy olyat, amit máshol is szívesen felvennél később.
Mivel csak azt írtad, hogy kollégád, nem pedig barátnőd, én nem adnék 60 ezret. Normális ember nem a vendégeivel akarja kifizettetni az esküvőjét :) akinek tényleg telik rá, nem hitelből meg anyuci pénzéből rendez nagy flancos lagzit, azt egyáltalán nem fogja érdekelni, mennyi lesz a nászajándék.
A fogyasztásodon felül adj annyit, amennyit tényleg szívesen adsz és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!