Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A koszorúslány ruhát kinek kéne fizetnie? Ha a menyasszony kitalálta, hogy ugyanolyanba legyünk, kitalálta a színt, anyagot, stílust?
Ha a menyasszony eldöntötte, hogy milyen színbe legyenek a koszorúslányai, kiválasztotta a ruha stílusát/fazonját, az anyagot, +meg kell varrattatni. Ez kinek lenne a költsége? Szerintem illene bár az anyagot kifizetni, ha mindenképp ugyanolyan ruhába akar látni minket, vagy nem?
Anyag 10E+ a varratatás is biztos van 10E. És soha többet nem húzom fel azt a ruhát.
A felnőttekét felesben (6), a kicsikét (4) teljes egészében fizettük.
Ismerős varrta, kb. ilyen árban volt úgy emlékszem, amit te is írtál darabja.
A felnőttek közül hárman megtartották a ruhát, a többit visszaadtuk az ismerősnek, aki varrta, mert egyben kölcsönzője is van.
De abszolút nem elvárható senkitől, hogy pénzt öljön bele.
Szerintem ezt a felkérésnél kell jelezni, hogy nem kívánod finanszírozni, és ha az ajánlat továbbra is fennáll, akkor a menyasszony fizeti.
Szerintem nem várható el, hogy tízezreket költs mások álomruhájára :D
Nem voltam ilyen helyzetben. Úgy voltam csak koszorúslány, hogy teljesen rám volt bízva, hogy milyen ruhám legyen. Így azt én álltam.
Ebben az esetben neki kéne, de a fele-fele megoldást is felvetheted. Szerintem korrekt: mondd, hogy az egészre most nincs pénzed. Ha nem tetszik neki az 50-50 sem, akkor ne vállald el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!