Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más hogy kezelte a jegyese érdektelenségét a szervezés során?
Oké megértem, nem a kedvenc elfoglaltsága az esküvő szervezése, de komolyan elgondolkoztat, hogy ez most komoly? Tényleg azt hiszi ezt így megteheti?
Komolyan elgondolkoztat, hogy mit akar még így intézni az életben, ami engem is érint.
Most nagyon nem tudok MI-ről beszélni, gondolkozni csak ÉN-ről. Mert úgy érzem megkongatták a vészharangot.
Abszolút nem lehet ezt megbeszélni vele. Nem is keresi a témát, élből elzárkózik. Nem egy bábot akarok magam mellett tudni az esküvőn, hanem egy társat. De most nagyon nem érzem, hogy a társam lenne.
4 éve vagyunk együtt.
Ő teged akar a felesegének. Ezért kerte meg a kezed. Bem az esküvő meg a lagzi miatt. Jézusom. Veled akarja leélni az életét, de a lagzi részt csak szükséges rossznak tartja, amin túl kell lenni. Nehogy már ezért legyen ő a mumus. Mi is így voltunk a ferjemmel, így 9 főt hívtunk egy ebédre és kész. Szerintem ő is erre vagyik, hogy ennyivel letudja.
Aki megkéri valakinek a kezét, az nem esküvőt akar, hanem hazasságot. Lássatok már a tüllszoknyán tulra is, basszus.
Majd másban is pont ennyire számíthatsz rá. Erősen gondolkozz el ezen. Nem tudom pl akartok e gyereket vagy sem, na ott még ennél is nagyobb probléma lesz ha vàllaltok, ha ezt a leszarom mentalitást fogja folytatni, illetve ha azt gondolja " az a nő dolga" , bár ez a kettő hozzáállás kb ugyanaz.
Nálunk abszolut nem volt ilyen gond, a férjemet ugyanúgy érdekelte az esküvőnk mint engem, kivette a részét a szervezésből.Van amit közösen intéztünk, és olyan is amit egyikünk vagy másikunk. Amellett, hogy pl ő intézte az éttermet, a szülővárosomba is leutazott kikérni nekem anyakönyvi kivonatot, mert sehol sem találtuk, a hivatalban meg azt mondták ott kell másikat kérni ahol születtem🙄...én meg akkor nem kaptam szabadnapot hogy elmehessek, a papír viszont kellett hogy időpontot tudjunk kérni az esküvőre.
Persze a kis szemét előkerült, 3 napra rá, hogy elküldtek nekem egy új kivonat másolatot postán.🤔 De legalább szebb volt az új amit végül felhasználtunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!