Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Más hogy kezelte a jegyese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más hogy kezelte a jegyese érdektelenségét a szervezés során?

Figyelt kérdés

Oké megértem, nem a kedvenc elfoglaltsága az esküvő szervezése, de komolyan elgondolkoztat, hogy ez most komoly? Tényleg azt hiszi ezt így megteheti?

Komolyan elgondolkoztat, hogy mit akar még így intézni az életben, ami engem is érint.

Most nagyon nem tudok MI-ről beszélni, gondolkozni csak ÉN-ről. Mert úgy érzem megkongatták a vészharangot.

Abszolút nem lehet ezt megbeszélni vele. Nem is keresi a témát, élből elzárkózik. Nem egy bábot akarok magam mellett tudni az esküvőn, hanem egy társat. De most nagyon nem érzem, hogy a társam lenne.

4 éve vagyunk együtt.

2023. ápr. 14. 14:38
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Hát ez az.

2023. ápr. 14. 17:40
 22/34 anonim ***** válasza:
88%
Nezd kerdezo, az en parom sem annyira aktiv. Jovo szombaton hazasodunk, neki mindegy volt a torta kinezete (az izeben azert reszt vett), a viragcsokromat en dontottem el, a gyuruket mondjuk egyutt valasztottuk ki, a diszites szinten az o otlete alapjan valosul meg es az oltonyet is o valasztotta. Kb 70-30% aranyban azert megis en voltam a nagyobb hang, de nem mutatott a parom teljes erdektelenseget. Viszont azt megfigyeltem, hogy az en ismerosi koromben a ferfiak nem igazan veszik at az iranyitast az eskuvo megszervezeseben.
2023. ápr. 14. 17:59
 23/34 anonim ***** válasza:
77%

Na, nálunk én vagyok a nő. Házasodok, HA valaki megszervezi HELYETTEM! Nem érdekel, ezer aprócseprő fsság.

Ha nekem kéne megszervezni, akkor mennénk kéttanús esküvőre és lenne egy utána kertiparti. Ennyi.

Stresszel a franc a szalvéta színén, meg jaj, vajon xy helyszín jó még, vagy már le van foglalva, aztán azért kell még félévet csúszni... hagyjuk.

2023. ápr. 14. 18:07
 24/34 anonim ***** válasza:
65%
Mióta vagytok együtt? Miért érzed azt, hogy nem igazán szeretne elvenni? Adta más jelét is?
2023. ápr. 14. 18:23
 25/34 anonim ***** válasza:
88%
Nőként kérdezem, hogy megbeszéltétek-e, mekkora felhajtást szeretnétek az esküvőn? Mert lehet, hogy ő nem azért kérte meg a kezed, mert egy baromi nagy felhajtásra vágyik, hanem rád. Te meg, amint kitűztétek a napot, bele vetetted magad, hogy megszervezd Életed Napját. Most meg itt puffogsz, mint egy igazi Menyaszörny. Előbb beszéljétek meg, mekkora felhajtást akartok, meg hogy a ceremónia a fontosabb-e vagy ti ketten.
2023. ápr. 14. 18:47
 26/34 A kérdező kommentje:

Életem napját? Pfff. Ez most komoly. Milyen szöveg ez?

Miért érzem azt, hogy magadból indulsz ki?

Mert, hogy te vagy az 1. aki ezt vágja a fejemhez az is biztos.

Van/volt egy ilyen műsor, aminek az volt a címe, hogy menyasszörnyek. Nekem úgy rémlik ott az volt a probléma, hogy nem úgy alakultak a dolgok a szervezés során, ahogy az ara elképzelte. Hát akkor elmondom neked, hogy nekem kb. semmilyen elképzelésem sincs, mint ahogy ezt már elég hosszan taglaltam már.

2023. ápr. 14. 19:48
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Nőként írom, speciel a fotózás ilyen mélységben engem sem érdekelne. Próbálj neki más feladatot adni: pl írja össze a vendéglistát az ő részéről, segítsen a menü, italok kiválasztásában/beszerzésében. Mindig van, aki jobban kiveszi a részét a szervezésből, de érdemes konkrét feladatokat megbeszélni vele.
2023. ápr. 14. 20:07
 28/34 anonim ***** válasza:
74%
Nézd, az én férjem is telibe sz...rta ezeket a dolgokat, és a legtöbbször nem is nekik fontos, érdekes, hogy merre áll a 26. kankalin az asztaldíszben. Nálunk az volt a jó, hogy egyikőnk se akart nagy esküvőt, se mindenféle rongyrázó marhaságokat, meg az utolsó morzsáig kontorllálni mindent. Így azért lényegesen egyszerűbb volt, de még így is marha sok meló volt vele. Ami neki fontos volt, ott mondta, mit akar, a többinél meg szerveztem a magam legjobb belátása szerint, ha az volt a válasz, hogy neki mindegy. Abba csak beleőrülni lehet, ha valamit ketten szerveznek, és mindent ketten, mindenhol ketten, mindebne ketten kel dönteni. Engedj a racionalitás oltárán...Ha meg neked fontos a 26. kankalin dőlésszöge,akkor intézd!
2023. ápr. 15. 06:45
 29/34 anonim ***** válasza:
89%

A ruhámon kívül mindent közösen választottunk ki. Volt amit rám bízott, mert azt mondta, hogy bízik benne, hogy jól fogom megoldani.

Általában egy az ízlésünk. Pl a munkám miatt ő ment meghívókat nézni, küldött rengeteg fotót, amire mondtam elsőre, hogy mi tetszik, mondta, hogy neki is az volt a legjobb.

Mondjuk az ültetési rendet is többször átdolgoztuk, hogy mindenkinek jó legyen, ott muszáj volt összeülni beszélgetni.

Nekünk ceremóniamester volt, vele is találkoztunk vagy 3* tök jó beszélgetések voltak, kaptunk egy csomó ötletet.

Dekorosunk nem volt, a helyszín dekorációját használtuk, ami amúgy nagyon szép volt. Meg őszintén szólva nem fog rá emlékezni senki nagyon. Mi tavaly is 2 esküvőn voltunk a sajátunkon kívül, és nem nagyon tudom felidézni a dekor, inkább a hangulat maradt meg.

Fotósnál nézzétek meg a portfóliókat, ki milyen stílusú képeket csinál és aki a legközelebb áll hozzátok azt válasszátok. Legyen nektek is saját gondolat milyen kreatívokat tudnátok elképzelni, mert ezt fogjátok az unokáknak mutogatni.

Ha introvertáltabb a párod, akkor igen, neki nyűg lehet az egész, viszont hangoztasd neki, hogy fontos az ő véleménye, kíváncsi vagy rá, hiszen azt szeretnéd, hogy neki is kellemes legyen az a nap és ne csak egy feszengés. Lehet ez is gond, erről mondjuk nem ártana beszélgetni, hogy milyen érzései vannak az, esküvővel kapcsolatban és a szervezéskor ezeket is figyelembe venni.

Pl nálunk a torták dizájnját nem nagyon tudtuk eldönteni, mert mintás csokiszalagos díszítést néztünk. Hát lett 3 nagyon más kinézetű, de nem bánjunk, mert legalább olyanok voltaj ami nekünk tetszettek.

2023. ápr. 15. 07:54
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak szimplán nem érdekli, nem akarja, csak miattad megy bele.Esküvőt biztos akar, de lagzit, az esküvő utáni herce hurcát nem.
2023. ápr. 15. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!