Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más hogy kezelte a jegyese érdektelenségét a szervezés során?
Oké megértem, nem a kedvenc elfoglaltsága az esküvő szervezése, de komolyan elgondolkoztat, hogy ez most komoly? Tényleg azt hiszi ezt így megteheti?
Komolyan elgondolkoztat, hogy mit akar még így intézni az életben, ami engem is érint.
Most nagyon nem tudok MI-ről beszélni, gondolkozni csak ÉN-ről. Mert úgy érzem megkongatták a vészharangot.
Abszolút nem lehet ezt megbeszélni vele. Nem is keresi a témát, élből elzárkózik. Nem egy bábot akarok magam mellett tudni az esküvőn, hanem egy társat. De most nagyon nem érzem, hogy a társam lenne.
4 éve vagyunk együtt.
Egy konkrét példa pl. a fotósra:
Mennyi időre tartunk igényt a szolgáltatásaira?
Mit szeretnénk, ha fotózna?
Legyen készülődés fotózás is? Ő belemenne?
Kreatív fotózást szeretnénk? Ha igen, akkor hol?
A ceremóniát szerintem alap, hogy fotóztatják.
Közös és csoport fotók legyenek?
A helyszínt, ételeket, dekorációt fotóztassuk?
Kell nekünk a slide videó a képekből?
Egyáltalán mi az a minimum mennyiség a képekből, ami legalább kell?
Jegyesfotózást is igénybe vegyünk?
Lakodalmat fotóztassuk?
Tortavágást? Stb.
Egyáltalán mennyi a keretünk erre? Jó lenne, ha nem csúszna ki a "kezünkből" a gyeplő.
Egymillió+1 kérdés felvetül a fejemben, ha erre gondolok.
Többek között ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában nem vesz részt. Könyebben haladnék, ha tudnék róla beszélni bárkivel. Aki reagál a kérdéseimre, akinek ugyanolyan fontos és ugyanannyira az érdeke, mint nekem, hogy ez az esemény megfeleljen nekünk.
De érzem, hogy nagyon nincs jól, hogy nem partner ebben. Úgy érzem éket ver kettőnk közé és nem is törekszik a feszültség feloldásában. Hagyja így (őrlődni) az embert. Az a gond, hogy nagyon el vagyok keseredve és nem bírom elviselni ezt az érzéketlenséget pont tőle.
Ő hozta fel, ő kérte meg a kezem.
De nem tudnám azt mondani, hogy tényleg akarja.
Szerintem kevés férfit érdekel az esküvőszervezés.
Mi megbeszéltük, hogy kb. ki hogy képzeli, megírta mindkettőnk a vendéglistáját, meghatároztuk a költségkeretet.
De pl. szolgáltatókat én kerestem, mert tudom, hogy neki kb. baromira mindegy volt, csak mikor találtam valakit, megkérdeztem jó-e oszt kész.
Az öltönyét nyilván vele vettük, a helyszínt is együtt néztük meg, de ennyi. Mégsem érzem azrt, hogy nem érdekelte volna:D
De tudtam, hogy nem fog pl. fotóst keresgélni meg 25-öt megkérdezi, hogy mennyi az annyi, mert annyira nem érdekli a dolog. De szerintem nincs is baj...
Nem nézi meg azt se, amit kiválasztottam. Kb. ennyire sem érdekli.
Csak lövésem sincs mit kérjek a fotóstól. De leginkább semmit se úgy látom.
Mi is esküvőt szervezünk, decemberben jegyzett el, novemberben házasodunk. Épp ma foglaltam egy éttermet. :D A fotós egy régi ismerősöm lesz, egy másik meg majd a nászúton. :)
Fú, ha a vőlegényem olyan szinten kihúzná magát a döntések alól, mint ahogy a tiedről mondod... Nagyon zavarna. Lehet megoldanám egyedül, más ember segítségével, de olyan lenne a saját esküvőjén, mint 1 vendég, nem mint a szervező. Ami fura, és valóban, nem ígéretes kilátás a jövőre.
De nektek valószínűleg nehezebb doldotok van, mert mi nem lagzizunk, szertartás után ebéd és ennyi. Apróságokkal feldobjuk majd, de tánc nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!