Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 5 éves kislányra adhatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 éves kislányra adhatok esküvőre fehér ruhát?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon szép fehér tüllös apró arany pöttyös ruhája, és mivel én zöld ruhában leszek, gondoltam az ő derekára pedig kötnék egy zöld szalagból masnit. Mit gondoltok?
2023. márc. 28. 10:58
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
55%

Nalunk a nyoszolyós lányok,koszorus lányok általában rózsaszínben vannak.De ha férjhez megyek egyáltalán nem érdekel ki miben lesz.Felőlem az ősdzes nő lehet fehérben,pirosban,feketében.

Ez csak mostanaban divat,hogy megszablyák mibe mehet a násznép.

2023. márc. 28. 15:00
 32/45 anonim ***** válasza:
31%
Tüllruhában első áldozni?:D Egyre jobb:D
2023. márc. 28. 15:03
 33/45 anonim ***** válasza:
84%
Tényleg kérdezd meg a menyasszonyt. Attól még hogy az itteni válaszadók nagy része nem talál benne kivetnivalót, simán lehet hogy a menyasszony a másik csoportba tartozik.
2023. márc. 28. 15:39
 34/45 anonim ***** válasza:
7%
Például abban, hogy az egyik gyerek megkérdezi, hogy "ő miért van fehérben, ő is koszorúslány?" Gondolod, hogy nem kelt rossz érzést benne, hogy mások azt hiszik ő is odatartozik, mikor nem? Szerintem kellemetlen, gyerekeknél hiszti is lehet mindkét oldalon belőle simán. Meg egyszerűen egy megkülönböztetett, kiemelt szerep a koszorúslányoké, ami ruhában is meg van "kötve" és elveszik a jelentősége a ceremónián, ha nem csak koszorúslányok vannak koszorúslány ruhában, ami felén mindig fehér "menyasszonyos".. (BP/ Pest megye/Szabolcs) Eddig minden esküvőn így volt. Nem oké máshogy, nem illik csökkenteni a ruhákkal a jelentőséget.. Fehéret ugye alapból nem, de hogy még a kis koszorúslányoknál is bekavarni, én sérelmezem az ilyesmit.
2023. márc. 28. 16:47
 35/45 anonim ***** válasza:
90%

34: "Például abban, hogy az egyik gyerek megkérdezi, hogy "ő miért van fehérben, ő is koszorúslány?" "

Akkor anyukája megmondja neki: "Nem, ő nem koszorúslány".

Na, ebből problémát csinálni! :-))))

2023. márc. 28. 18:34
 36/45 anonim ***** válasza:
62%

Biztosan nem adnék egy kislányra olyan ruhát, amiben nem tud mászni, henteregni, meg amit egy ötéves csinál.

Rám adtak, mert milyen cuki voltam... 33 múltam, de máig emlékszem, mennyire gyűlöltem az egészet, mert szép ruha = nem mászhatsz semerre, nehogy véletlen koszos legyen.

Ergo ott ültem 5,5 órán keresztül a csinos kis ruhámban, míg a kortársaim játszottak.

2023. márc. 28. 18:39
 37/45 anonim ***** válasza:
82%
36, a szertartáson meg fotózkodáson adja a szépruha, aztán ahogy egyik korábbi válaszoló írta, a lagziban átvesz valami kényelmesebbet amiben kúszhatmászhat.
2023. márc. 28. 18:46
 38/45 A kérdező kommentje:

36 🙂

Igazából ez a kis ruha ami van nekünk azért is jó mert nagyon kényelmes puha anyagból van, amellett hogy szép, nem merev szúrós anyag. Persze viszünk váltó ruhát amiben ugrálhat. Legutóbbi esküvőn is vittünk csini flitteres szoknyát egy szép kényelmes bodyval és ugrált a kislányom a trambulinban, meg élvezte hogy szállt a hab mikor már mulatság volt, szóval erre is készülök. 😊 Cipőt is úgy választottam neki hogy ne a legcsicsásabb legyen, hanem kényelmes és szép. Emlékszem hogy amikor én gyerek voltam nem egyszer kidörzsölte a sarkam a csicsa cipő.

A szín kérdésben megkérdezem majd a menyasszonyt. Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! 😊

2023. márc. 28. 19:23
 39/45 A kérdező kommentje:
Illetve én úgy vagyok vele hogy érezze jól magát a kislányom is szóval mindenképpen engedem játszani szaladgálni a többiekkel. Meg ügyes kislány, odafigyel ő is a ruhájára, de ha leönti vagy leeszi, hát akkor ez van. Nem a világ vége. Én sem szeretem ezt hogy a gyerek ne csináljon semmit, mert jaj a szép ruha... 😁 Pont ezért nem is veszek drága ruhát, hanem van ez ami kényelmes és szép is. Csak gondoltam feldobom egy kis színnel hátha így nem gond hogy fehér.
2023. márc. 28. 19:28
 40/45 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem aranyos, és jó ötlet.
2023. márc. 28. 19:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!