Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 5 éves kislányra adhatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 éves kislányra adhatok esküvőre fehér ruhát?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon szép fehér tüllös apró arany pöttyös ruhája, és mivel én zöld ruhában leszek, gondoltam az ő derekára pedig kötnék egy zöld szalagból masnit. Mit gondoltok?
2023. márc. 28. 10:58
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
75%
#10 Ez miért parádé, nem értem.
2023. márc. 28. 12:45
 12/45 anonim ***** válasza:
18%
Azért akik lepontoztak, kíváncsi lennék, vajon miért tették, és mit adnának egy pici lányra egy esküvőn...
2023. márc. 28. 12:46
 13/45 harebell ***** válasza:
87%
Szerintem mehet, főleg úgy, hogy arany pöttyös, plusz zöld kiegészítő is lesz, tehát nem hófehér az egész. De ha biztosra akarsz menni, kérdezd meg azért a menyasszonyt.
2023. márc. 28. 12:47
 14/45 anonim ***** válasza:
26%
Szép ruhát adnék,a szin teljesen mindegy.Ha hideg van harisnyát.A haját szépen megcsinalnám,vennek bele a ruhához illó csatott.Ha szeretne ékszert is.Nem paradeztatom,csak alkalomhoz illően öltöztetem.Este pedig nadrág vagy másik ruha.
2023. márc. 28. 12:48
 15/45 anonim ***** válasza:
38%

Nekem szerepeltetésnek tűnik nagyon. Direkt menya ruhába tenni. Ha a nő kiakad, ő a pitsa, ha nem, akkor is mindenki prüntyikét nyalja körbe.

És leszarom a menyasszonyt, az ilyen anyukákat utálom, akiknek mindig a porontyuk körül kell mindennek forognia. Majd pár év múlva mikor tiniként tiktokon rázza, nektek is leesik.

2023. márc. 28. 12:52
 16/45 anonim ***** válasza:
65%

15-ös ostobaságot írsz.

A ruha nem hófehér, világosan le van írva. És zöld szalag is van. Ennyi erővel minden öltönyös férfi vőlegénynek van öltözve.

2023. márc. 28. 12:55
 17/45 anonim ***** válasza:
79%
#15 Te nagyon agresszív vagy és szerintem borzasztó rosszul látod :-(
2023. márc. 28. 12:56
 18/45 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk az asszonyt tuti nem zavarta volna. A gyerek meg jó eséllyel úgyis leeszi... :D
2023. márc. 28. 12:57
 19/45 anonim ***** válasza:
77%

A kislánynak van egy ruhája.

Amit jó eséllyel 1 éven belül kinő és megy a kukába, vagy elajándékozásra és soha többé nem fogj ahordani.

Ugyanezen célból érdemes venni csak erre az egy alkalomra egy ruhát? Az mi lenne, ha nem parádéztatás? "Gyere, elmegyünk shoppingolni, mert egy lagzira új ruci kell ám":D

Pont az a normális, hogy nem kell minden alkalomra új ruha. Ha már van egy ilyen ruhája, elég indokolt bepróbálni. Persze ha nagyon csípi a menyasszony szemét, akkor jobb a békesség, mert a fehér színnek bizony hagyománya van, de mint le is van írva, nem teljesen fehér meg hát... nem fog hasonlítani a menyasszonyra:D Képpel érdemes megkérdezni a menyasszonyt.

De parádéztatásnak hívni azt, hogy a gyerekre ráadjuk a már meglévő ruháját? Az lenne a parádé, ha nem adná rá:D

2023. márc. 28. 13:05
 20/45 anonim ***** válasza:
37%
15-ösről ordít, hogy eleve utálja a gyerekeket. Nincs miről meggyőzni.
2023. márc. 28. 13:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!