Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi pénzt illik adni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt illik adni manapság fiatal házasulandók részére (Szolnok megye) nászajándékba unokatestvérnek/keresztszülőnek?

Figyelt kérdés

2023. márc. 5. 20:05
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
72%

29: azért kérdezik, hogy mit kértek, hogy van-e konkrét ajándékötlet, vagy vihetik-e a borítékot.

Tőlünk azt is kérdezték, kb mindenki, hogy lesz-e menyasszonytánc, mert ugye azt is bele kell kalkulálni a büdzsébe.

2023. márc. 14. 10:13
 32/35 anonim ***** válasza:
75%
Mi nem írtuk bele a meghívóba, de aki megkérdezte, annak elmondtuk, hogy mindenünk van és mire gyűjtünk, így annak örülnénk a legjobban, ha ehhez járulnának hozzá. Érdekes mód senki nem sértődött meg és senki nem gondolta, hogy a pénz elvárás. Ha bele van írva a meghívóba sem érzem elvárásnak, csak egy jelzés, hogy ne ötleteljen az ember. De ha valaki ennyire kitekerten gondolkozik, az valószínűleg nem is lenne meghívva az esküvőnkre, szerencsére ilyen barátaink nincsenek. :D Nomeg nem tudom te kiket hívtál meg az esküvődre, de felénk a közeli családot és barátokat szokás, akik igenis megfordulnak nálunk pár havonta. :)
2023. márc. 14. 12:50
 33/35 anonim ***** válasza:
77%

Persze, szűkebb körben más. De most gondolj bele, akik 80-100 meg 150 fős lagzit tartanak, pár havonta vendégül látnak otthon 80-100 embert? Nyilván nem. De ettől eltekintve sem azért kell elfogadni vagy megtartani valamit amit kapsz (nem csak egy esküvő alkalmával), hogy a másikat ne sértsd meg, szóval teljesen fölösleges ezen filózni.

Azt, hogy a barátaid vagy akár a közeli rokonok valójában mit gondolnak az esküvőtökről és a vonatkozó anyagiakról, valószínűleg sosem fogjátok megtudni. :D

2023. márc. 14. 13:22
 34/35 anonim ***** válasza:
62%
És valószínűleg nem is érdekel ki mit gondol, ahogy én is megtartom magamnak a véleményemet más esküvőjéről. Mindenkinek a saját napja ez, nem kell, hogy 50-60-100-200 embernek megfeleljen az ember, mellesleg ha akarna sem tudna. Nekem sem tetszett mindig mindenhol minden, és? Én ott egy vendég vagyok, igyekszem jól érezni magam és ennyi. Nyilván a mi esküvőnkben is találtak emberek kivetnivalót, ez ilyen.
2023. márc. 15. 09:36
 35/35 anonim ***** válasza:
70%
Azert irtam hogy soha nem fogja megtudni, mert meggyozodese hogy nincsenek olyan baratai, akik ahogy fogalmazott kitekerten gondolkoznak. De, van, csak nem tud rola. Ennyi. Ebbol a perspektivabol nem a a lenyeg hogy erfekli-e vagy sem. Bar az eskuvok tobbseget elnezve es a parokat ismerve nagyon is erdekli az embereket, hogy ki hogyan latja az eskuvojuket. 🙂
2023. márc. 15. 10:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!