Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi pénzt illik adni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt illik adni manapság fiatal házasulandók részére (Szolnok megye) nászajándékba unokatestvérnek/keresztszülőnek?

Figyelt kérdés

2023. márc. 5. 20:05
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
89%

Tavaly nyáron unokatestvérem férjhez ment, én és feleségem 100 ezer forintot adtunk nekik, évekkel ezelőtt én is ennyit kaptam tőlük.

Szerintem ez így korrekt.

2023. márc. 5. 21:24
 12/35 anonim ***** válasza:
92%

Nyáron lesz a férjem testvérének az esküvője. Nagyon jóban is vagyunk.

Négyen megyünk, 2 gyerekkel. 80e ftot adunk, plusz 20e Ft értékben tárgyi ajándékot.

2023. márc. 5. 22:02
 13/35 anonim ***** válasza:
93%

Unokatesómék idén augusztusban házasodnak (Csongrád-Csanád megye). Ketten együtt 100 ezer ft-ot adunk.

Mesélték, hogy ahová a lakodalmat szervezték idén nyáron, 1 fő vacsorája 35 ezer Ft (ebben az alkohol nincs benne, minden más kaja,kávé,üidítő,stb. igen).

2023. márc. 5. 22:21
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Multkor volt errol egy felmeros video, random embereket kerdeztek az utcan, a fiatalok 20-50 kozotti osszeget mondtak, volt aki 100 ezret, gondolom annyit ad az ember, amennyit tud epp nelkulozni.
2023. márc. 5. 22:31
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Ismeros esküvőjére 25/fő, rokon (unokatestvér) 60/fő testvérem esküvőjére 150/fő. Ketten vagyunk, mind Szeptember hónapban volt, mi így csináltuk. De hogy mennyit illik vagy sem az a pénztárcán múlik mennyi a megengedett.
2023. márc. 6. 06:41
 16/35 anonim ***** válasza:
86%
Az átlag 30ezer per fő manapság. Tavaly volt az esküvőnk és szinte mindenkitől ennyit kaptunk. Menyasszonytánc nem volt.
2023. márc. 6. 09:22
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi majusban ketten 50-et forunk adni
2023. márc. 6. 09:47
 18/35 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm minden válaszadónak!!!
2023. márc. 6. 12:45
 19/35 anonim ***** válasza:
86%

Attol is fugf mennyire kozeli. Meg a lehetosegek. Egyetemistakent baratnonek fejenkent 15ot adtunk

Felnott fejjel szinten baratnak 20at (ez tavaly)

2023. márc. 6. 18:55
 20/35 anonim ***** válasza:
95%

Pont most van lecsengőben az esküvők sora a baráti társaságunkban. Olyan 20-30 ezer ft/fő az átlag szerintem. Kb. 20-25 ezer forint most egy lagziban az egy főre jutó vacsora és ital, szerintem ezt "illik" bedobni, ha lehet ilyet mondani, de nyilván amennyit tudsz/akarsz.

Hogy őszinte legyek, amióta esküvőnk volt, mi figyelembe vesszük azt is, hogy mi mennyit kaptunk az adott pártól anno, ha ciki, ha nem. Pl. ha mi valakitől kaptunk 30-at két éve, akkor nem fogok idén egy 100-ast vinni nekik, 40-50-ben gondolkozunk. Míg két éve lazán visszavittük ugyanazt az összeget, amit kaptunk, de mi is legtöbbektől annyit kaptunk, amennyit adtunk. Szóval a baráti társaságban igazából csak vándorol a pénz egyik zsebből a másikba, senki nem nyer senkin... XD

Ha közelebbi családtagról, legjobb barátról van szó, akkor azért jobban zsebbe nyúlunk, hogy egy pici pluszuk is legyen tőlünk.

2023. márc. 7. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!