Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt illik adni manapság fiatal házasulandók részére (Szolnok megye) nászajándékba unokatestvérnek/keresztszülőnek?
Nekem közeli a kapcsolatom az unokatesómmal így egy 100ast adtunk kettőnkre. Ha csak lazább lenne a kapcsolat, akkor 50-et adtunk volna. Ha ismerős/barát esküvőjére mentünk akkor is 20/főt adtunk (eddig most már többet).
Nekünk tavaly októberben volt a lagzi, 36e/főre jött ki, szóval 60 ezer is abszolút reális ma 2 embernek. De adj amennyit jónak látsz és belefér.
Anyagi helyzettöl függ.
A fiam esküvöje két hét mulva lessz szűk családi körben.
Én csak 50.000 forintot tudok adni elváltam egyedül kell megoldanom mindent.
Nekünk majdnem két éve volt az esküvőnk, kis családias volt.
Nem vártunk el senkitől semmit, elég budget volt minden.
Külföldi ismerősöktől, akik videokonferencián csatlakoztak voltak néhányan, akik küldtek 50 eurót kb. A legtöbbet asszony nagyszüleitől kaptuk, asszem 500 eurót.
Néhányan a jelenlevők közül adtak egy 10est.
Kb összesen 400ezret kaptunk.
No de igazából nekünk semmibe sem került.
A saját szüleimtől az óta sem kaptam semmit 😆
De igazából tényleg nem is vártunk el senkitől semmit.
Ez szerintem eléggé bunkó dolog, főleg, hogy általában évek óta együtt élnek, gyerek is van, szóval nem az új életet kell beindítani... Volt egy ismerősöm, aki azért nem tudott elmenni nyaralni, mert két lagzi is volt a rokonságban... :(
Ha a lagzi költségeket várják vissza, akkor nem kötelező nagy lakodalmat csapni..
#27 Nem. Ez 2023-ban mar alap. 10 eve is az volt. Azert irjak ra, hogy ha jossz, adj a budzsebe. Csak nyilvan szepen, burkolva.
Azon az eskuvon sem adott senki mikrot, hutot, agynemut, tollparnat, etkeszletet stb. ahol nem irtak ilyesmit a meghivoba. Ezt nem kell beleirni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!