Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire jön ki az étel,ital...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jön ki az étel,ital /fő? (Idei, esetleg tavalyi eskuvők erdekelnek).

Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 16:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%

Mi? Rosszul értelmeztem vagy ti tényleg vendégként szembesítve lettetek a saját fogyasztásotok összegével és még alkoholt is kell vigyetek? Remélem valamit félreértek, mert ez így rettenetesen szánalmas.

2023. jan. 8. 16:39
 12/18 anonim ***** válasza:
#11 te amúgy már beszéltél éttermekkel? Hogy lenne már ő a vendég? XD vannak helyek, ahol nem adnak röviditalt, nyilván azért írta, hogy nekik kell vinni, és előre szokták mondani, hogy várhatóan mennyi lesz az egy főre jutó költség.
2023. jan. 8. 17:45
 13/18 anonim ***** válasza:
56%

#11 te miről beszélsz?

szeptemberben lesz az esküvőm, 25 ezer forintba fog kerülni egy ember fogyasztása, és nekünk kell vinni a rövid italokat amiket a vendégek fognak fogyasztani, mert azt nem tartalmazza az ár.

ez volt a kérdés is.

2023. jan. 8. 21:27
 14/18 anonim ***** válasza:
46%
2023-ra sajnos normális helyen már nem nagyon láttam harminc-negyvenezer alatti menüárakat esküvőre. Persze ahol dugódíj nélkül beengedik a rövideket, vagy nincs benne a korlátlan italcsomag ott lehet ennél olcsóbb, ahogy feljebb is írják.
2023. jan. 9. 11:39
 15/18 anonim ***** válasza:
36%

2022 májusában Komárom-Esztergom megyei kisváros vendéglőjében, 18 000 Ft volt az étel és a korlátlan italfogyasztás (x óra időtartam, utána már fizetős, nem sokkal léptük túl.)

Ez csak a vendéglő, természetesen nincs benne a pogi, aprósütemény, torta, díszítés, stb.

Egyáltalán nem volt "bűn rossz", ahogy az előző írta, sőt... ez egy magyaros vendéglő, nagyon bőséges, finom ételekkel, profi kiszolgálással.

2023. jan. 9. 12:01
 16/18 anonim ***** válasza:
24%
15 vagyok: elnézést, azt nem említettem, hogy ez az ár a pénteki esküvőkre vonatkozott, ami 10% kezdvezményes, viszont rászámoltak utána 10% szervízdíjat, azzal együtt majdnem 20k lett per fő.
2023. jan. 9. 12:04
 17/18 anonim ***** válasza:
77%
9es vagyok. 36 ezerért már igen csak jó kiszolgálás várt, a kaja is jó volt, még most is emlegetik. Minden igényüket kielégítette a helyszín mind a ceremónia, mind a buli, és a vacsora terén is. Összeszokott profi csapat volt. Viszont amiket adtak más helyek árakat, azon is 22-25 körül voltak. Idén 35-45 ezer/fő között abszolút reális.
2023. jan. 9. 13:07
 18/18 anonim ***** válasza:
85%

Idén lesz az esküvőnk, főszezonban (július).

Nálunk az alapcsomag 34 ezer forint/fő, 11 éves kor alatt 29 ezer forint/fő. Erre kérésünk szerint jött még rá az italcsomag, ami 15 ezer/fő, de ebben benne van a korlátlan fogyasztás (töményekkel együtt, kivéve pálinka). Lesz még koktélbár és limonádé bár, ennek a kettőnek a költsége 300 ezer forint összesen.

2023. jan. 10. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!