Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy tavalyi kapcsolat miatt még mindig kivagyok, és lement az önbizalmam, akkor mi segíthet?
Figyelt kérdés
Szeretném ,ha tudnék szeretni,és szeretnének viszont....
Ez az ,amit nagyon szeretnék.
Az önbizalmam nincs a helyén,ez biztos .
22L
2018. júl. 27. 18:32
1/2 anonim válasza:
Nekem az exem után pszichiátriára kellett járnom, gyógyszereket kellett szednem, mert teljesen szétcsúsztam (idegösszeroppanásom volt, se enni, se aludni nem tudtam hónapokig).
Ha nagyon úgy érzed, nincs kiút, lehet nem ártana szakembert felkeresni, mert magától nem mindig oldódnak meg a dolgok.
2/2 anonim válasza:
Sport, barátok, programok. Az se ciki ha szakember segítségét kéred. Mindenki másképp dolgozza fel a veszteséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!