Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő kedves, barátságos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diavolo002300 kérdése:

Ha egy nő kedves, barátságos velem, honnan ismerem fel, hogy csak barátkozik, vagy többet szeretne?

Figyelt kérdés

És miért kell megbántódni, ha félreértem?

Ha én szeretnék többet sz4r vagyok, ha nem szeretnék többet, akkor is én vagyok a szar.

Csak úgy simán, értelmes módjára nem lehet a helyzetet tisztázni?

2018. júl. 25. 18:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
Amíg a nők rébuszokban beszélnek addig sosem fog ez megváltozni.
2018. júl. 25. 18:50
 2/13 anonim ***** válasza:
22%
Akkor ilyenek, amikor kedves vagy velük de nem akarnak semmit, mert nem vagy elég gazdag.
2018. júl. 25. 18:53
 3/13 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
19%
Hát nem ismered fel a jeleket? https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk.. Tessék! Itt is írnak a jelekről, a férfi vegye a jeleket. :D
2018. júl. 25. 18:53
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
Megfigyeled, másokkal hogyan viselkedik. Ha csak veled olyan kedves, akkor valószínűleg többet jelentesz neki. Nem vagy szar alak, ha elbizonytalanít a viselkedése, és rákérdezel, hogy mi is van pontosan.
2018. júl. 25. 18:54
 5/13 A kérdező kommentje:

#1:

Nah igen, miért kell rébuszokban beszélni?

Nők/lányok válaszát is várom.

2018. júl. 25. 19:19
 6/13 A kérdező kommentje:

#4:

Köszönöm, ha szerinted nem vagyok, de miért érzem, éreztetik velem az ellenkezőjét?

2018. júl. 25. 19:21
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék olyan frusztrált férfi lenni, mint akiknek itt olvasom a posztjait, de a határán vagyok sokszor ennek. És nem értek sok mindent. Tényleg én vagyok a hülye?? :D
2018. júl. 25. 19:23
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Azért kell rébuszokban beszélni, mert a nők rá vannak szoktatva arra, hogy ne kezdeményezzenek. Ha évszázadokon keresztül nem tekintették volna undorítónak azt a férfiak, ha egy nő határozott, akkor most a szempilla rebegtetést nem használnák kódként a nők.
2018. júl. 25. 19:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Tölts vele több időt, előbb-utóbb kiderül, mit akar tőled. Egyébként meg az se mindegy, mit jelent az, hogy "félreérted". Más az, ha félreértésből elhívod egy kávéra, és megint más ha félreértésből falhoz nyomod és lesmárolod. Az előbbin egy normális nő nem fog megbántódni, az utóbbin viszont teljesen jogosan.
2018. júl. 25. 19:48
 10/13 anonim ***** válasza:
21%

"Ha évszázadokon keresztül nem tekintették volna undorítónak azt a férfiak, ha egy nő határozott"

Hidd el anya, ez nem döntés, meg választás, meg saját érzelmeink megerőszakolásaként jön létre.

Gondolom ha rád erőszakolnának egy olyan embert, akitől undorodsz, te sem lennél túl boldog.

Amúgy az a határozott nő is tud meglehetősen törékeny lenni, megfelelő környezetben.

Csak manapság ennek a tökösnőciskedésnek divatja van, de qrvára nem bejövős, hidd el.

2018. júl. 25. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!