Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért barátkozik velem egy olyan pasi, aki szexet akart?
Nemet mondtam neki, és még arra sem tudom fogni, hogy reménykedik, mert beszéltünk már sokat a szerelmi életemről, és tudja, hogy nem megyek bele akármibe, ráadásul jelenleg mással randizom.
Viszont szinte minden nap beszélünk, és nem olyan szintű beszélgetéseink vannak, hogy szia, mizu, semmi kül, hanem mindig jól megszerkesztett leveleket küld, és komolyabb témák is szóba kerülnek.
Szerintetek is barátkozik?
Szerintem. Ha egyszer visszautasítottad, és éppel mással akarsz összejönni, és nem látsz esélyt arra, hogy másodjára esetleg ne utasítsd vissza, akkor hagyd.
Viszont a kérdésed címe, nem utal arra amit alatta írtál.
Azazhogy.
"Miért barátkozik velem egy olyan pasi, aki szexet akart?"
Azért barátkozik veled,mert szexet akar.
"Azt mondta, hogy haverok lehetünk még."
Na és ezt azelőtt mondta, hogy szexet akart, vagy azután?
Azután mondta.
Nem kavarok vele, én tényleg csak barátkozni szeretnék vele, de jó lenne tudni, hogy ő is erre gondol-e. Randizni csak egy sráccal randizom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!