Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alexandrabellahorvat kérdése:
Az mit jelent, ha egy pasi barátkozik velem, miközben barátnője van?
Figyelt kérdés
Ír chat-en, mindig odajön munka közben beszélgetni. Keresi a társaságom, de nem úgy hogy jeleket ad, hanem semleges dolgokról beszél. Ez jelent valamit, vagy csak beképzelem? Tegyük hozzá, hogy szeretem őt. Csak van barátnője így én nem miutatom ki.2014. jún. 3. 17:23
1/14 anonim válasza:
Mivel neked bejön, az agyad csak a pozitív jeleket érzékeli. Nekem nem tűnik úgy, hogy egy átlagos, normális munkakapcsolaton túlmenne a dolog a részéről.
2/14 anonim válasza:
Elmondtad a választ a kérdésre... ...be is vallottad, hogy szereted... ...akkor miért őbenne akarod keresni a hibát??? :-)
Lehet, hogy semmit sem akar, csak mivel szereted, így elkezdesz több dolgot belelátni abba, ami nincs is ott... ...bár amit nagyon akarsz látni, előbb-utóbb ottlesz! :-)
3/14 anonim válasza:
Kedvelheti a társaságod anélkül, hogy bármi hátsó szándéka legyen. Gondolom ebben benne van a fantáziád is, hogy szeretnéd, ha lenne valami...
Különben egy kis segítség, ha bepasiznál biztos levágnád, hogy bántja-e a helyzet vagy sem.
4/14 anonim válasza:
szerintem is csak sima barátságot akar és csak azért gondolod túl, mert neked tetszik
5/14 A kérdező kommentje:
Akkor ne reménykejek? Csak mert sokat beszélgettünk és ő is mondta hogy tök ugyanolyanok vagyunk :( Akkor csak barátkozik? :( de ha bepasiznék, végleg letenne rólam hiszen ott a barátnője is..:( De mit tegyek? annyira szeretem őt..és mindennap látom és én nem keresema társaságát, de ő igen és nekem ez nehéz.:(
2014. jún. 3. 17:32
7/14 anonim válasza:
Akkor ne pasizz be :) csak egy beszélgetés alkalmával mesélj neki egy kilátásban lévő kapcsolatról, ha hidegen hagyja akkor felejtős, ha nem akkor még lehet esély. Azt érezni fogod, hogy milyen hatással van rá, és ne chat-en. Szemtől szemben látod hogy reagál!
8/14 A kérdező kommentje:
de mi van ha csak megjátsza, hogy nem érdekli, és ha úgy lesz vele, hogy nekem nem is tetszik és letesz rólam?? nem merem ezt tenni. én nekem ő a minden..ez olyan erős érzés hogyha a közelemben van nem tudom nem észrevenni nem tudok hazudni neki. olyan gyenge leszek hogy nem is tudom..csak nézem őt a szemeit..nem tudom ezt mondani :/ jobb lenne ha nem közeledne..de teszi..közeledik..beszélget meg közel hajol meg messziről mosolyog meg minden. de ott a barátnője 2 éve..és ez elbizonytalanít..
2014. jún. 3. 18:30
9/14 anonim válasza:
Szerintem te élvezed ezt a helyzetet jó álmodozni és lebegtetni magad :)
10/14 A kérdező kommentje:
oké, élvezem. De egyre többet beszélgetünk..és soha nem hozza fel a barátnőjét..és flörtölt is. én nem keresem a társaságát, ő jön oda mindig hozzám. mindennap beszélünk chat-en is órákat és a munkahelyen is beszélünk mindig sokat. mindig ő keres. ez mit jelent?
2014. jún. 5. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!