Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki barátságos, közvetlen és érdeklődő az azt jelenti hogy csak barátként tekint rád? Elhívhatom valahova?
Mi értelme ennek a kérdésnek? Ha jól értem a saját érzéseid jelentésére kérdeztél rá, nem a lányéra.
Igen, elhívhatod ők, akár megbeszélheted vele, hogy csak barátként viszonyulsz.
Hülyeség amit az utolsó írt, attól h egy lány foglalt, ugyan miért ne barátkozhatna, ismerkedhetne számára szimpatikus emberekkel? Ez nem tartás kérdése. Tartás kérdése az, hogy a párja mellett kefél e mással is.
A nőknek a mindennapokban is szükségük van arra, hogy szépnek, csábítónak lássák, ezért szoktak flörtölgetni másokkal akkor is ha kapcsolatban vannak. Szükségük van a külvilág folyamatos visszajelzéseire, h másik hogy látják, mit gondolnak róluk.
Nekem is van több olyan nő barátom, akiknek már családjuk van, mégis szivesen barátkoznak, beszélgetnek velem és igénylik a dicséretet, flörtöt.
Én fordított helyzetben vagyok, férfi vagyok, van párom, kiszúrtam magamnak egy lányt akivel hetente összefutunk ugyan azon a helyen, ugyan abban az időben. Szimpatikusak vagyunk egymásnak, úgyh odamentem hozzá beszélgetni. És örült neki.
Viszont utána elkezdett kerülni, pontosabban csak a beszélgetést kerüli. Most nem tudom, hogyan tovább...
Én meg úgy vagyok vele hogy ha egy olyan embert aki mondjuk nem idevalósi és tök normális miért ne ismerhetnék meg?
Odajött hozzám ő is beszélgetni és utána én is hozzá éd azóta ha meglát egyből köszön és érdeklődik felőlem..A szimpátia megvan az tuti de a mai világba aki nőkkel barátkozik le van ugatva már bocsánat..Miért ne ihatna meg két fiatal mondjuk egy teát vagy egy forró csokit?
Az előítéletek mindig az elsők és fontosak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!