Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda arcom miatt sosem lesz barátnőm, hiába vagyok izmos, magas, jól öltözött, intelligens, művelt, barátságos?
ez hülyeség :) az exem nem volt egy széparcú ember,de még csak művelt sem volt...a jól öltözöttség szintèn igen távol állt tőle,úgy kellett könyörögnöm hogy ugyan cserélje már le a kifakult,lyukacsos,10 éves pólóit...2,5 évig voltunk együtt,végig nagyon szerettem,más férfire rá sem néztem,mégis ő dobott engem,tehát ez baromság ;) be fog az életedbe az akinek jönnie kell,mindegy mit csinálsz vagy hogy nézel ki stb...csak légy türelmes :)
19/N
*be fog lépni az életedbe
elnézést,nem tudok írni
"Nézd meg Berkit.Ocsmány,de izmos,jól öltözködik,van stílusa és a nők bolondulnak érte."
És ebben nyilván semmi szerepe nincs annak, hogy tele van pénzzel :)
Berkit? Mármint Gézát? Nem szép, de 180as az iq-ja.
Ronda arccal amúgy "jú féld" és jobb ha elmész Kanadába ott várni fog rád egy Bob nevű haver.
Milyen Gézáról beszélsz?
Krisztián.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!