Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ronda arcom miatt sosem lesz barátnőm, hiába vagyok izmos, magas, jól öltözött, intelligens, művelt, barátságos?

Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 09:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%
Dehogynem, csak növessz golyókat.
2015. okt. 11. 09:09
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, küldhetsz képet privibe, bár szerintem nem vagy te olyan csúnya:)
2015. okt. 11. 09:18
 3/15 anonim ***** válasza:
47%
Így van. A ronda arc kizáró ok minden nőnél. Legfeljebb pénzzel tudod kompenzálni.
2015. okt. 11. 09:47
 4/15 anonim ***** válasza:
64%

ez hülyeség :) az exem nem volt egy széparcú ember,de még csak művelt sem volt...a jól öltözöttség szintèn igen távol állt tőle,úgy kellett könyörögnöm hogy ugyan cserélje már le a kifakult,lyukacsos,10 éves pólóit...2,5 évig voltunk együtt,végig nagyon szerettem,más férfire rá sem néztem,mégis ő dobott engem,tehát ez baromság ;) be fog az életedbe az akinek jönnie kell,mindegy mit csinálsz vagy hogy nézel ki stb...csak légy türelmes :)

19/N

2015. okt. 11. 09:53
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Nézd meg Berkit.Ocsmány,de izmos,jól öltözködik,van stílusa és a nők bolondulnak érte.
2015. okt. 11. 09:53
 6/15 anonim ***** válasza:

*be fog lépni az életedbe

elnézést,nem tudok írni

2015. okt. 11. 09:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Hát őszinte akarok veled lenni, igenis sok nőnek számít a külső, sok esetben sokkal felszínesebbek a férfiaknál. De! Nem mindegyiknek. A jól öltözöttség, intelligencia, műveltség, barátságosság, de még az izmosság is nem nagyon ér semmit a nőknek. Megértelek, én is mindig azt vártam, hogy ezek imponáljanak a gyengébbik nemnek, főleg az intelligencia és a barátságosság. De sajnos ezek nem nagyon érdekelnek senkit, főleg hogyha okosabb vagy a legtöbb embernél a környezetedben, akkor ők általában ezt nem fogják észrevenni, mert vagy nem elég okosak hozzá, hogy lássák, vagy te is hozzám hasonlóan introvertált vagy, ami gyakran az intelligens ember velejárója, így nem tudod ezt kimutatni eléggé. Vagy van olyan aki észreveszi, hogy intelligens vagy, de pont ezért kevésnek érzi magát melletted. De a lényeg, hogy azért lehetsz sikeres, persze nem minden nőnél, azt most felejtsd el, de soknál igen. Legyen önbizalmat és nagyon fontos, hogy légy határozott! Ne érezze azt senki, hogy te azért mondasz valamit vagy cselekedsz valahogy, hogy neki imponálj! Akarjanak neked imponálni az emberek! És az a közhely is igaz sajnos, hogy kicsit le kell sz*rni a lányokat. Tudom, hogy ezt a gyengébbik nem tagadja, de hát a tapasztalatom azt mutatja, hogy rendszerint az ellenkezőjét mondják mindennek, mint ami valóban vonzza őket, szóval ne halglass rájuk! :D
2015. okt. 11. 10:01
 8/15 anonim ***** válasza:
56%

"Nézd meg Berkit.Ocsmány,de izmos,jól öltözködik,van stílusa és a nők bolondulnak érte."

És ebben nyilván semmi szerepe nincs annak, hogy tele van pénzzel :)

2015. okt. 11. 10:03
 9/15 anonim ***** válasza:

Berkit? Mármint Gézát? Nem szép, de 180as az iq-ja.

Ronda arccal amúgy "jú féld" és jobb ha elmész Kanadába ott várni fog rád egy Bob nevű haver.

2015. okt. 11. 11:06
 10/15 anonim ***** válasza:

Milyen Gézáról beszélsz?

Krisztián.

2015. okt. 11. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!