Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetek meg 190 cm magas nőkkel? Helyes, intelligens, humoros,26 éves férfi vagyok.
Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 15:38
1/6 anonim válasza:
Talán járj kosárlabda meccsekre, miért te magasabb vagy mint 190 cm? Én férfiként annyi vagyok és nagyon rossz a tapasztalatom a magas nőkkel... 160-170 cm magasakban sokkal több a normális.
2/6 anonim válasza:
nem a magasság teszi a nőt kedves 1. válaszoló!
Sokkal inkább hogy melyik csillagjegyben született!amúgy a kérdésre válaszolva miért kell 190-es nő?még attól is magasabb vagy vagy mi?amúgy nem nagyon lehet találni,max 180-as nőt,ebben a magasságban még lehet szép nőket találni!Na de 190?? szerintem érd be egy 180 körülivel!:D
3/6 A kérdező kommentje:
180-as lányokkal is szívesen ismerkedem. :)
2014. máj. 16. 17:27
4/6 A kérdező kommentje:
Hölgyek, írjatok bátran!
2014. okt. 7. 20:57
6/6 A kérdező kommentje:
Hogy milyen magas vagyok? Megtudod, ha megismersz.
2015. okt. 6. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!