Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel magasabb a párod, mint te? Hány fej kb? bővebben lent
Megismerkedtem egy férfivel, aki majd 3 fejjel magasabb, mint én. Ettől egy kicsit tartok, hogy mit szólnának ránk, esetleg, hogy őt majd később zavarni fogja....
Én 20, ő 24/F
Köztünk kb. 1 fej a különbség. Ha amúgy jó vele, meg minden, engem nem érdekelne ki mit szól, idővel ti úgyis megszokjátok.
(Amúgy az előző pároddal szakítottál? Több kérdésedet is láttam, hogy problémáitok vannak.)
Ismerek egy jó működő házasságot, ahol a ffi lényegesen alacsonyabb a hölgynél.
Úgy emlékszem, ők is hasonlón vívódtak, hogy mások mit szólnak...de hát a szerelem minden akadályt legyőz. :)
Kit érdekel mások véleménye?!
Ti elfogadjátok egymást?
Ha igen, akkor elsöpritek az előítéleteket.
Kedves első, nem, még nem szakítottunk, de mindenki tudja, mi lesz belőle. Én ismerkedem, a másik férfival ugye jól érzem magam, nincs köztünk semmi,és nem is rohanok bele egy új kapcsolatba. Sodródok az árral! Érzelmileg igen csak meginogtam... Lesz ami lesz...:)
Amúgy én 149, a másik úriember viszont 185-6 centi. Elég alacsony vagyok.
Nem mindegy, hogy idegenek mit szólnának?
Egyébként igen, kicsit vicces, a húgom párja is majd' 2 fejjel magasabb nála és sokan megmosolyogják, 3 fej szerintem is már a humoros kategória. Na de én meg egymagas vagyok a párommal, magassarkúban meg fél fejjel magasabb nála. Azt is sokan megmosolyogják. És? Engem hidegen hagy. Ettől még őt szeretem.
Kicsit több, mint 1 fejjel magasabb.
28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!