Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el, hogy ilyenekkel barátkozik?

Figyelt kérdés
A barátomnak a lány barátai pontosabban kettő utál ok nélkül mondanak rám dolgokat aminek fele se igaz.Elmondanak minden félének mondogatják neki,hogy hagyjon el mert ő jobbat érdemel.Egy rossz szót se szóltam hozzájuk ami miatt így kéne,hogy bánjanak velem persze megvédtem magam és azóta nekem sem szimpik ezek a lányok.A páromnak van egy betegsége ami miatt ő kerekesszékes így nem jár el sehova nagyon és ezért barátkozik neten az egyik lánnyal már találkozott a másikkal nem.Azt mondja azért barátkozik velük mert a betegsége miatt nem lennének így barátai és bárkivel beéri.Rosszul esik amiket mondanak rólam neki.Persze tudom,hogy biztos rossz lehet,hogy senki se megy nagyon hozzá meg neki is kellenek a barátok de ezt a két lányt én úgy utálom és nem nagyon szeretem,hogy a párom körül lebzselnek.Az egyikkel volt netes kapcsolat félesége a másik pedig rá akart mászni de ő nem vette el tőlem csak látszik,hogy taktikázik.A párom azt mondta engem szeret nem járna velük meg nem esetei.De én akkor se örülök neki,hogy ott vannak és nyugtalanít az egész.Hogyan fogadjam el,hogy kellenek neki barátok de miért pont ez a két hiénás csajnak kell barátai lenniük?
2018. márc. 20. 16:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Tudod..madarat tolláról...

ha a párod ennyire tapló h nem áll ki érted meg még haverkodik is az ilyenekkel, akkor gondolkozz el hogy megéri-e vele lenni. S most teljesen független attól h tolószékes-e vagy sem, szerintem ez itt akkor sem szempont.

Ha rólam mondana a vőlegényem legjobb barátja valamit, tuti kiosztaná, ha nem jogos.

2018. márc. 20. 17:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Hàt ha utàlnak akkor ott nincs nagyon miről beszélni.Nem tisztel meg azzal hogy ezt a két rihe rongyot eltakaritsa .
2018. márc. 21. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!