Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra milyen az ideális lány/legénybúcsú?
Egyik este néhány barátommal iszogattunk, aztán szóba jött a fent említett téma, mivel egyikük testvére házasodni készül és éppen szervezik az övét.
Ment a brainstorming, jöttek az ötletek, komolyak, komolytalanok, vadak, kevésbé vadak, egyszerű haveros berúgástól kezdve sztripper lányokig minden, illetve arról is beszélgettünk, hogy mi milyet szeretnénk majd. A mi elképzelésünk nagyjából hasonló: baráti társasággal kibérelni egy helyet, vagy elmenni valami közös kirándulóhelyre, iszogatni, beszélgetni, sztorizgatni, társasozni, majd jól berúgni.Mivel nagyon hasonló a mentalitásunk, ez nem meglepő, ezért kíváncsi lennék mások véleményére is.
Számomra olyan, ami inkább játékos/bulizós. Sosem bocsátanám meg a barátaimnak, ha olyan bulit szerveznének, aminek a megcsalás a lényege "még egyszer utoljára". Az a hajó elúszott akkor, mikor összejöttünk, a hűség onnantól számít. Sztriptíztáncosoknak meg másokat lesmárolós feladatoknak nagyon nem örülnék.
De az például nagyon klassz lenne, ha egymással párhuzamosan lenne a leánybúcsú és a legénybúcsú és a két csapatnak kellene versenyeznie egymással például.
Mindenkinek más a megcsalás. Ezt nem te döntöd ek Nekem már az is sok, ha valaki rám mászik és vetkőztet. Ha bárgyú vigyorral hagynám az efféle "kezelést", az már nekem bőven nem határeset lenne.
A saját lánybúcsúmon nagyon kellemetlenül érezném magam, ha pl. óvszert kéne "poénból" áruljak vagy sz_pást imitáljak banánon. Számomra ez se nem jópofa, se nem vicces. Sokkal inkább proli és gáz.
Mondtam a barátnőimnek, hogy én annak is örülnék nagyon, ha 1-2 napra lemennénk a Balatonhoz, akár egy hosszúhétvégére a LUA-ba, vagy vitorlásozni. Beszélgetnénk, iszogatnánk, buliznánk. De nem vágyom hatalmas, kora délutántól másnap reggelig tartó lerészegedésre, amiből 5 nap alatt épülünk fel. Érezzük jól magunkat, de nem 16-17 évesek vagyunk már, hogy úgy érezzük, egy este alatt kell meginnunk mindent, mert most lánybúcsú van. :D
Nálunk egyszerre volt a legénybúcsú és a lánybúcsú. Nem volt tervezett de valahol éjfél körül összeverődött a két társaság és együtt is jól éreztük magunkat. Elég chilles volt, beszélgettünk iszogattunk.
Szerintem attól függ, hogy kinek milyen a baráti köre. Pl nálunk is voltak viccesebb játékok egymás között, de elég szolid volt, iszogattunk, beszélgettünk, táncoltunk. Nálunk nem is igényelt ennél többet sem a menyasszony sem a vőlegény. Házibulis feelingje volt az egésznek.
8-as és hogy lehet kinőni ezt a 16-17 éves mentalitást?😅 Most komolyan!:)
Én hiába próbáltam észen maradni másnap hajnalig még ment is, de Mi két napig ittunk a lánybúcsúmkor.😅 Vacsival indítottunk étteremben, utána házibuli, kedvenc zenék egy-két normális játék.
Fiúk is tolták 2 napig 2 hét múlva de Ők aludtak is egyet a kettő között szóval Mi jobban bírtuk!😅🤘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!