Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha az esküvőn nem lesz koszorúslány?
Nem gáz
Nekem még távolabb lesz az esküvő. Ugyan lenne kit felkérnem koszorúslánynak, de nem fogom őket
És pedig azért ,mert számomra felesleges pénzkidobás lenne egyforma ruhát venni nekik,én magam pedig kellemetlennek érezném,hogyha őt verném költségbe csak azért,hogy a koszorúslányom legyen
Szerintem ez nem kötelező
Sőt..voltam már koszorúslány, idén is leszek és semmi szerepem nincs:Dszerintem a menyasszony és a vőlegény a lényeg
Szóval ne izgulj
Jaa és elmegyek veled lánybúcsúzni ha akarsz egy hatalmasat bulizni
Nem volt koszorúslány az eskuvonkon és legeny- és leanybucsut se tartottunk
Sőt menyasszonytancot se
Nekem sem volt koszorúslány, pedig sok barátnőm van. De egyszerűen nem volt sehol helyük az esküvőn, templomi rész nem volt, a polgári sem volt hosszú, semmi szerepe nem lett volna egy koszorúslányank.
A legjobb barátnőm lett a tanú, a többi barátnő meg sima vendég. Szerintem ők is örültek, hogy olyan ruhát vesznek fel, amilyet akarnak.
Köszönöm a válaszokat! :)
Igazából az a legnagyobb baj, hogy kicsit engem ez zavar, mert a párom miattam nem akar magának legénybúcsút, pedig tudom, hogy egyébként szeretne. Csak nem tartaná fernek, hogy nekem nincs ilyesmiben részem, neki meg igen. Bár jobban belegondolva esküvő után se változik semmi, bármikor összefuthat a barátaival, ugyanúgy csinálnak programokat. De valamiért én is úgy érzem, ha koszorúslányok nincsenek is, de azért legény és lánybúcsú azért egy tök jó program lenne mindkettőnknek. Persze én se annak a tipikus lánybúcsúnak örülnék, ahol idióta feladatok meg ilyen hülyeségek vannak, csak jó lenne egyet iszogatni, bulizni, beszélgetni, ahol összegyűlünk.
Nekem ugyan van egy barátnőm, de sajnos nagyon ritkán tudunk beszélni, találkozni. Esetleg ő jöhetne, illetve talán a párom testvére, vele is jóban vagyok. De vajon milyen lenne így, kis létszámmal egy ilyen "lánybúcsú"? 😀 Meg ez is elég kétesélyes, mert lehet, hogy nem jönne el valamelyikük, mert valami miatt nem tudnának. Bár igaz, én nem is vágyom nagy felhajtásra, de azért jól esne, ha nekem és a páromnak se maradna ki ez az életünkből.
#4 milyen jó arc vagy már. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!