Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsún félre szoktak lépni a férfiak?
Vagy igen vagy nem ...
Ezt igy honnan tudjuk?
Van h annyira reszegek h ha akarna se menne 🤣
De ha jo baratok akkor ha a parod nem mondja el akkor a baratoktol soha nem tudod meg.
Miert a leanybucsun szexelnek a csipendellel a lanyok?
Két krvás legénybúcsún volt olyan ismerős, akit megbízhatónak tartok, mindkettőn meg lett hajtva a bicikli, nem véletlenül hívtak lányt. Persze khm.. táncost, nem prostit..... És nem csak a vőlegény járta el a csárdást.
Szerintem már az végtelenül szánalmas, ha lány van a legénybúcsún, mert egy normális férfinak igénye sincs rá.
Az meg, hogy körbe adják, mint a béke pipát, már egyenesen undorító.
Jellem kérdése. Eddig három olyan legénybúcsún voltam, ahol volt táncoslány, de egyiken sem fordult elő, hogy a vőlegény szexelt vagy szopták volna.
Ezek közül egyébként egyik a sajátom volt. Vállalom, sajnáltam volna, ha kimarad. A legénybúcsú/lánybúcsú normál esetben egy egyszeri esemény az ember életében, és szerintem enélkül nem az igazi. A párommal előre megbeszéltük, hogy mi fér bele és mi nem, és ehhez végig tartottam magam. Ennyi, történet vége, eszem ágában sincs megcsalni a feleségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!