Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen egy leánybúcsú és egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy leánybúcsú és egy legénybúcsú? Ha nem bulizni mennek el, akkor általában hová? Illetve milyen feladatok szoktak lenni?

Figyelt kérdés
Hallottam már arról hogy nem csak bulizni szoktak ilyenkor elmenni hanem van hogy egy kerti parti/grillezés van. De más egyébre is kíváncsi lennék.
2012. szept. 22. 11:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%

leánybúcsún a leányok körbe ülnek és egy férfi pcsét adják egymás szájába.

legénybúcsún meg rendelnek a férfiak 5-6 lotyót és azokkal kéjelegnek meg isznak.

2012. szept. 22. 11:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Most mondtál egy nagy baromságot..
2012. szept. 22. 11:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig egy leánybúcsún voltam, ott nem voltak feladatok, egy étterembe mentünk el beszélgetni, kajálni, inni, aztán felvetődött az ötleg még az elején, hogy onnan továbbmegyünk bulizni is egy diszkóba, de aztán nem lett belőle semmi.
2012. szept. 22. 11:21
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Én eddig 2 lánybúcsún voltam, mind a kettő háznál kezdődött, és az egyiknél tovább álltunk bulizni. A lényeg az volt, h mindenféle feladatot találtunk ki az arának, amiket teljesíteni kell, h megengedjük neki, h férjhez menjen, különben 'elkobozzuk a menyasszonyi ruhát' címszó működött :D Ittunk, beszélgettünk, feladatoztunk, ajándékoztunk, és az egyik helyen pasit is fizettünk, h táncoljon egyet az arának.

Legénybúcsúról nem sokat tudok, csak azt, h ott is előfordulhat csaj.

2012. szept. 22. 11:24
 5/12 anonim ***** válasza:
30%
igaza van az első válaszolónak
2012. szept. 22. 11:28
 6/12 anonim ***** válasza:
26%
Én épp most kezdtem szervezni pár barátnőmmel leánybúcsút az ifjú arának, aki nevezetesen szintén a barátnőnk. Privát sztriptízóra lesz, sok-sok alkohol, chippendale táncost is hívunk, lesznek feladatok, egyen póló, fátyol; minden, ami kell. :)
2012. szept. 22. 11:41
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
Én voltam már olyan leánybúcsúban férfiként, h a menyasszonyt a pincében két chip fiú tolta meg az egyik csajt is egy a garázsban.
2012. szept. 22. 12:16
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

"sok-sok alkohol, chippendale táncost is hívunk, lesznek feladatok, egyen póló, fátyol; minden, ami kell"

Az én leánybúcsúmon nem volt sem alkohol, sem chippendale táncos. Alkoholt soha nem iszok, és ezt tiszteletben tartják a barátnőim, így nem akarták azzal elrontani az én bulimat, hogy ők tajrészegre isszák magukat, én meg nézem... Szerintem undorító egy ittas nő. A chippendale és sztriptíz táncosoktól pedig hányingerem van, így ez is kimaradt. Egy étterem különtermében tartottuk, játékok voltak, egyenpóló volt, nekem is volt fátylam, és józanon, meztelen idegen testektől mentesen is fantasztikusan telt az este.

2012. szept. 22. 12:53
 9/12 anonim ***** válasza:
36%

Előző!

Te úgy, mi így..

Nem kell leszólni minket, csak mert mi lazábbak vagyunk.

2012. szept. 22. 13:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Az furcsa, hogy megtoszták a menyasszonyt, meg hogy ketten is, de elhiszem, láttam már én is olyanokat életemben...

De én biztos, hogy bevállalnék egy chippendale táncost még a garázsban is. Egyedülálló nő vagyok, már több, mint másfél éve szexben sem volt részem, én biztos, hogy dugnék vele egyet, ha benne lenne.

2012. szept. 22. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!